Glöm den uppblåsbara flamingon – nu finns en hel "uppblåsbar ö"

Förra året flöt vi runt på uppblåsbara flamingos och enhörningar, men i år vill allt fler ta sommarunderhållningen till en högre nivå. Och den här magiska uppblåsbara "enhörningsön" får oss att vilja boka flyg till solen direkt.
18 april, 2018

Trenden med uppblåsbara djur på stranden har hållit i sig och det är inte längre ovanligt att bada intill en flamingo eller enhörning. Men i Filippinerna ville man ta trenden ett steg längre.

I Subic Bay i Filippinerna finns ”Inflatable Island” och det är precis som det låter – en uppblåsbar lekpark fylld med trampoliner och hinderbanor för såväl barn som vuxna. Det senaste tillskottet är en utbyggnad som döpts ”Unicorn Island” som bland annat består av uppblåsbara enhörningar, rutschkanor och regnbågar.

Så mycket kostar det

Hela parken är 4100 kvadratmeter stor och utöver äventyrsbanan finns allt från en uppblåsbar utomhusbio som flyter intill strandkanten till stränder med lounger inredda med rosa och lila saccosäckar och parasoll.

En hel dag av nöjen i parken kostar endast 145 svenska kronor – och vi blir minst sagt sugna på att samla kompisgänget för att boka en resa till den här magiska ön nu!

Läs mer:

Nu kan vi tillbrina sommaren på en uppblåsbar Blunder och i en Sebastian-badring

Nu finns en uppblåsbar flamingo som rymmer hela ditt gäng – och ja, det ÄR sommarens måste!

Sommarens måste: Uppblåsbara svanar och flamingos – här kan du klicka hem dem

Foto: Inflatable Island

Källa: Teen Vogue