Stjärnmäklaren Fredrik Eklund säljer sin lyxiga lägenhet

03 maj, 2018 
Mäklaren Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan fick nyligen tvillingarna Milla och Fredrick. Nu ska hela familjen flytta från sin exklusiva lägenhet i New York. ”Vi behöver mer yta med tvillingänglarna”, säger han i ett mejl till Dagens Industri.
Annons

Många känner igen mäklaren Fredrik Eklund från tv-program som Toppmäklarna och Million Dollar Listing och nu säljer stjärnmäklaren sitt eget hem på 290 West Street i Tribeca i New York.

Fredrik Eklund har bott i lägenheten tillsammans med sin make, konstnären Derek Kaplan, i fyra år, men efter att familjen växte till sig i slutet av 2017 och tvillingarna Milla och Fredrick föddes har bostaden blivit för liten för familjen.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York
Exklusivt kök i New York lägengheten

Lägenheten om 208 kvadratmeter har tre sovrum, tre badrum och en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Från lägenheten har man dessutom en vacker utsikt över New Jerseys silhuett och Hudson River.

Annons
Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York – med utsikt över Hudson River
Fredrik Eklunds sovrum

De generösa ytorna är genomtänkta och designade av inredningsarkitekten Paris Forino. Det finns en stor eldstad i vardagsrummet och vid matplatsen fångas blicken av en trendig spegelvägg.

Annons
Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York. Köket

Det största badrummet går helt i marmor med såväl dusch som badkar, medan köket i marmor är utformat för en kock. Barnens rum går å sin sida i ljusa, lugna toner med två matchande spjälsängar.

Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York
Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York – familjen behöver mer plats sedan de fått tvillingarna Milla och Fredrick.
Annons

Utgångspriset för lyxvåningen är 6,5 miljoner dollar, motsvarande 57 miljoner svenska kronor. Paret har även öppnat upp för att hyra ut lägenheten, då för 22 500 dollar i månaden, det vill säga cirka 198 000 svenska kronor.

Som den stjärnmäklare han är säljer Fredrik Eklund så klart sin lägenhet själv via Douglas Elliman Real Estate.

Läs mer:

Foto: Douglas Elliman Real Estate

Annons
Annons