Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Fotografiska utnämnd till världens bästa museirestaurang

01 okt, 2017 
AvSofia Börjesson
Paul Svensson och hans team på Fotografiska prisades på prestigefyllda LCD Awards i lördags.
Annons

I helgen gick Leading Culture Destinations Awards av stapeln i London. Fotografiska var för tredje året på raken nominerad i kategorin ”Best Museum Restaurant of the Year 2017”, och till matkreatören Paul Svenssons stora glädje kan Fotografiska numera tituleras som världens bästa museirestaurang.

– För oss innebär det att vi får ännu ett bevis på att vår hållbara filosofi att sätta växtriket i fokus, och till det addera de absolut bästa råvarorna av fisk och kött, visar vägen framåt, säger Paul Svensson och fortsätter:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Med detta pris kommer vi än mer fungera som inspiratör, så att fler kan bidra till att det viktiga arbetet med att hushålla smart med jordens resurser.

Bland de nominerade i kategorin fanns även Coop Hewitt Smithsonians i New York och Rock Bund Art Museum i Shanghai.

Läs också:

Artikeln publicerades först på ELLE mat & vin.

 

Annons