Första artisten klar för "Så mycket bättre"

20 mar, 2017 
AvHenrik Högström
Folkkära artisten Kikki Danielsson är klar för årets upplaga av "Såg mycket bättre" i TV 4. " Det ska bli väldigt spännande", säger Danielsson i Nyhetsmorgon.
Annons

Sångerskan Kikki Danielsson är den första klara deltagaren till årets upplaga av ”Så mycket bättre”. Det avslöjades i kanalens Nyhetsmorgon på måndagen.

Sångerskan har fått frågan om att vara med förr men tvekat tidigare. Men nu är det alltså klart att Kikki Danielsson ställer upp i den sjunde säsongen av programmet.

Kikki Danielsson, 64 är den första artisten som är klar och än så länge är det alltså oklart vem som ska göra henne sällskap.

Kikki Danielsson är country och dansbandssångerska och slog igenom stort när hon sjöng med Wizex. Kikki har flera svenktoppshitar på sitt cv och har dessutom flera uppträdande i melodifestivalen i bagaget. Både i eget namn med Bra vibrationer till exempel och med gruppen Chips och Dag efter dag.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Artikel av: Allers

Annons
Innehåller annonslänkar