Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Nu finns det flytande vinglas som står upprätt i vatten och sand

07 maj, 2021 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
Med flytande vinglas behöver du aldrig mer gråta över spillt vin. Här är allt du behöver veta om sommarens kanske viktigaste picknickpryl!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så gör du drinken Pink on pink med ginBrand logo
Så gör du drinken Pink on pink med gin

Föreställ dig att du och dina vänner befinner er på stranden. Det är varmt ute och ni är redo för ett glas svalkande rosé. Problemet är bara att få vinglasen att stå upprätt i sanden – plötsligt faller ett omkull och värdefull dryck går till spillo.

Känner du igen dig?

Lyckligtvis finns det en lösning på problemet, nämligen flytande vinglas som utan problem står stadigt på ojämn yta.

Amazon säljer flytande vinglas

Redan 2019 rapporterades det om att den tyska butikskedjan Aldi sålde denna eminenta produkt. Nyheten blev snabbt viral, och glasen sålde slut fort.

Hann du inte införskaffa flytande vinglas då kan vi med glädje meddela att det inte är för sent. Amazon, som under hösten 2020 slog upp portarna i Sverige, har nämligen tagit in en liknade produkt. På sin hemsida beskriver de den så här:

Annons

”Oavsett om du befinner dig i poolen med dina tjejkompisar, solar på stranden med dina vänner eller kopplar av i en badtunna är de här glasen precis vad du behöver för att kunna avnjuta din favoritdrink”.

Vinglas nedstoppade i sanden
Vinglas som enkelt går att placera i sanden, hur smart?

Så mycket kostar glasen

Glasen, som de säger passar perfekt i både sand, gräs, snö och vatten, säljs i flera olika färger så som gul, röd och orange. De går att köpa styckvis, i par och i ett paket om fyra.

Fyra flytande vinglas kostar cirka 380 kronor, men kom ihåg att det även tillkommer kostnader för frakt och import. Enligt Amazon uppgår den summan till cirka 310 kronor, vilket innebär att glasen totalt kommer kosta cirka 690 kronor.

Foto: Amazon

Annons