Artikeln innehåller reklamlänkar

16 fina och roliga pussel för vuxna

fina roliga pussel vuxna

Fina och roliga pussel för vuxna!

Att lägga pussel är en otroligt mysig sysselsättning. Sätt på lite musik, ta fram lite snacks och pussla på! Här är fina pussel du kan klicka hem redan i dag!
07 december, 2021

När man öppnar kartonglocket på ett pussel på 1000 bitar (eller mer) känns det först nästan omöjligt att ens hitta två bitar som passar ihop i röran. Men sen hittar man en, två, tre hörnbitar och kanske någon kantbit och sen en till och helt plötsligt så är hela ramen klar – och då är man fast.

Om man vill se snabba resultat i sitt pusslande är ett knep att lägga enklare pussel. Satsa på ett mindre pussel så att du snabbt kommer in i det och framförallt känner dig lite duktig eftersom du klarar det!

Pussel online – Fina pussel för vuxna

ELLE har samlat fina och populära pussel i olika svårighetsgrader. Allt från mindre och enklare pussel till svårare varianter med kluriga motiv.

Pussel 1000 bitar

Pussel med 1000 bitar över Stockholms vackra takåsar. Här hittar du pusslet över Stockholm (länk till Åhléns).

Pussel från Jan Van haasteren

Klurigt pussel med 1000 bitar från holländska konstnären Jan van Haasteren. Klicka här för att komma direkt till pusslet (länk till Åhléns). Här hittar du många andra pussel med olika antal bitar från Jan van Haasteren (länk till Åhléns).

Hur många Jan Van haasteren-pussel finns deT?

Jan Van Haasteren pussel har blivit riktigt populära! Den holländska konstnärens pussel, vars motiv är lekfulla, färgglada och humoristiska är inte bara en utmaning att lägga, utan också en fin färgklick på väggen om du väljer att göra pusslet till en tavla. I samlingen finns över hundra pussel, allt från 150 till 5000 bitar.

Pussel 500 bitar

Vackert pussel med motiv från ett soligt Stockholm. Innehåller 500 bitar. Klicka här för att komma direkt till pusslet (länk till Ellos).

3d pussel

Avancera ytterligare och lägg ett pussel i 3D! Tredimensionella pussel finns för både stora och små i olika svåroghetsgrader. Är du, eller känner du någon som är en riktig Vänner-fantast är Central Perk 3D-Pussel ett måste. Det roliga pusslet föreställer vännernas favoritcafé. Klicka här för att komma direkt till pusslet.

Pussel från Ravensburger

Ravensburger är ett klassiskt märke när det kommer till pussel. Och märket har verkligen något för alla. Visste du att Ravensburger står bakom världens största pussel som består av 40 320 bitar? Har du inte möjlighet att hyra en idrottshall för att lägga pussel, kanske ett med 1000 bitar passar bättre? Klicka här för att komma direkt till pusslet (länk till Tradedoubler.com), och här för att se över 300 varianter från märket (länk till Tradedoubler.com). Bland annat pussel med motiv från Disney och vackra platser runt om i världen.

Pussel från Wasgij

Wasgij har, precis som Jan van Haasteren, kluriga och färgglada pussel med kluriga motiv. Klicka här för att komma direkt till pusslet (länk till Åhléns)!

Pussel 2000 bitar

Dröm dig bort till Paris och blicka ut över Eiffeltornet med det kluriga 2000-bitars pusslet från Ravensburger. Klicka här för att komma direkt till pusslet.

Pussel från Harry Potter

Motiv från Harry Potter har blivit en riktig favorit hos många! Vad sägs till exempel om ett 3d-pussel med Hogwarts som motiv? Eller föredrar du ett klassiskt pussel med alla karaktärer? Det finns något för alla Harry Potter-fantaster!

Klicka här för att komma till pusslet i 3D.

Här kommer du till pusslet med kartan över Hogwarts (länk till Tradedoubler.com).

Pussel från Carl Larsson

Blomsterfönstret, Karin vid stranden och Frukost under stora Björkenen av Sveriges största konstnärer genom tiderna, Carl Larsson, finns såklart också som pussel. Här kommer du direkt till pusslet på akvarellmålningen Blomsterfönstret.

STILRENA PUSSEL MED VACKRA MOTIV

Föredrar du pussel med mer stilrena motiv finns många, fina alternativ. Här är några favoriter.

pussel med regnbågsmotiv av Jonathan Adler

750-bitarspussel i design av amerikanske inredaren Jonathan Adler. Läs mer och köp här (länk till Tradedoubler.com).

Klurigt pussel med stjärnhimmel

500-bitarspussel med motiv av en kvällshimmel i flera nyanser av blått. Här hittar du pusslet (länk till Åhléns).

Pussel med Stadions tunnelbanestation, 1000 bitar

Pussel med Stockholms tunnelbanekonst, 1000 bitar. Läs mer om pusslet här (länk till Åhléns).

Utmanande pussel med himmel

Pussel på 500 bitar med en himmel i olika nyanser av blått och aprikosorange. Här hittar du pusslet (länk till Åhléns).

Pussel Mumin

Populärt 1000-bitarspussel med vackert motiv från Mumindalens skördefest. Här hittar du pusslet.

Snyggt pussel av Jonathan Adler

Pusslet Lips i 750 bitar har ritats av amerikanske krukmakaren och inredaren Jonathan Adler. Här hittar du pusslet och många andra stilfulla och moderna pussel (länk till Tradedoubler.com).

GÖRA TAVLA AV PUSSEL – SÅ GÖR DU

En kul och fin inredningsdetalj är att skapa en tavla av ditt pussel när det är klart, som en härlig morot i skapandet. Allt du behöver är ett spraylim eller pussellim. Limmet stryks på ditt pussel med en svamp-applikator och tar en timme att torka. Köp sedan en ram som passar till ditt pussel och klistra fast ditt limmade pussel på ramskivan. Sedan är det pussel klart och redo att hängas upp på väggen.

Lim till pussel från Skapa Mer

Ett pussellim från Skapa Mer för permanent häftning som bara behöver appliceras en gång. En förpackning räcker till cirka 8 pussel med 500 bitar eller 4 pussel med 1000 bitar.

Här finns limmet att köpa (länk till Skapamer.se).

Tavellim från Skapa Mer

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Pusselmatta

Det här är det perfekta tillskottet till hemmet för dig som älskar att lägga pussel. Använd mattan som underlägg under tiden du pusslar, då rullar du sedan enkelt ihop den och blir av med pusslet så att det slipper ligga framme och ta plats. Den här mattan passar till pussel från 500 bitar-1500 bitar. Måttet på mattan när den är utrullad är 98*65 cm. Det finns även andra storlekar.

Läs mer om mattan och köp den här (länk till Tradedoubler.com).

Pusselmatta

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

x