Fina historien bakom bilden på Meghan Markle och Harry

En bild på Meghan Markle och prins Harry från helgens prinsbröllop i England har blivit extra uppmärksammad. Vilken? En bild tagen från ovan. Anledningen är SÅ fin!
23 maj, 2018

I helgen gifte sig, som bekant, Meghan Markle med sin prins – Harry. Tusentals och åter tusentals bilder togs på paret under bröllopsdagen. Men det är en bild, en ganska annorlunda sådan, som har fått extra mycket uppmärksamhet de senaste dygnen.

Foto är detta, taget av fotografen Yui Mok. Bilden har delats i sociala medier och omskrivits av flera gigantiska mediesajter.

503 Service Unavailable

Vårt eget inlägg med bilden på Instagram har fått över 5 400 likes, flest av alla bilder som vi lade upp efter lördagens kungliga bröllop.

Men, vad är då anledningen till uppståndelsen?

Föreställer inte bilden bara de nygifta under kortegevägen? Nej, bilden har kallats ”Princess Dianas view”, alltså ”Prinsessan Dianas vinkel/vy.” Det hela syftar förstås att det är såhär Diana, i sin himmel, blickar ner på sonen prins Harry och sin nya svärdotter, Meghan, under bröllopet. Oavsett om man tror på en himmel eller ej är det ju lite fint, eller hur?

Foto: IBL

Läs mer:

Rörande detaljen på Meghan och Harrys bröllopsbild – ännu en hyllning till Diana

8 gånger Meghan Markle och Harry valde att hylla och hedra Diana under sin vigsel

Meghan Markles florist släpper håraccessoarer – här kan du köpa dem