Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Få privat visning med kompisarna – allt om filmerna och dokumentärerna på WOW

07 aug, 2018 
AvOlle Arnell
Way out west fortsätter sin satsning att visa filmer under festivalen. I år kommer även premiäravsnitten av de svenska serierna "Vår tid är nu" och "Springfloden 2" visas, samt en rad dokumentärer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den 9-12 augusti är det dags för 2018 års upplaga av Way out west och festivalen fortsätter med sitt några år gamla koncept att visa film för besökarna. Nytt för i år är att även de första avsnitten av två nya svenska tv-serier kommer att visas; Vår tid är nu och Springfloden 2.

Läs mer: Nya säsongen av Vår tid är nu får smygpremiär på Way out west

Förutom detta kommer även ett antal dokumentärer att visas, samt att du i år kan boka en privat visning av en film ur programmet på Hagabion – om ni samlar ihop ett gäng om tio personer.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Festivalens filmmässiga dragplåster är sverigepremiären av Gräns, som nyligen vann pris i Cannes. Det är även sverigepremiär för Blackkklansman på festivalen, Spike Lees film som vann Palme d’Or i Cannes. Filmen är baserad på en sann historia om en svart FBI-agent som infiltrerade Ku Klux Klan. Bland dokumentärerna hittar vi bland andra Eating Animals, som sätter fokus på de förödande effekterna av industriell matproduktion på djur, människor och miljö. Även Whitney, den första officiella dokumentären efter artistens död kommer att visas.

I år visar Way Out West filmer skapade av 30 kvinnliga regissörer och 21 manliga regissörer. Här hittar du hela Way out wests filmprogram >

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

Annons