Erik Selins hyllning till Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrips och Erik Selins relation växer. I höstas åkte de på långresa ihop, de investerar i samma organisation och nu har även Erik Selin gjort offentliga uttalanden om relationen till Isabella.
22 november, 2019

Redan i somras började ryktena om Isabella Löwengrips nya kärlek snurra, men det dröjde fram tills för några veckor sedan innan Isabella själv bekräftade relationen med fastighetsmiljardären Erik Selin.

Trots att de fångats på bild i både Almedalen och Saint Tropez valde de att hålla relationen så privat de kunde. Men så i början av november gick Isabella ut med erkännandet att flera av hennes stora affärsplaner gått i kras och hon riskerat konkurs om hon inte dragit i handbromsen. I samband med det gjorde hon också sitt första offentliga uttalande om Erik och hur mycket hans stöd betydde för henne i det jobbiga läget.

”Jättetacksam”

– Det stämmer att vi har en relation tillsammans. Han har valt ett liv där han inte är lika offentlig som jag är. Men han är ett jättefint stöd i det här och jag är jättetacksam att få ha honom som bollplank. Han har så mycket erfarenhet. Men han känner mig och vet hur viktigt det är att jag få ta mig ur den här krisen på egna ben. Han kan vara ett emotionellt stöd, men resten måste jag klara själv, berättade hon i en stor intervju med Expressen. 

Erik och Isabella har en hel del gemensamt, de båda byggt upp sitt imperium och sin förmögenhet på egen hand och har jobbat hårt sedan unga år.

Erik Selin är grundare och vd för fastighetsbolaget Balder och var fram till i somras gift med Jennie Selin, 46 som han då levt tillsammans med i många år och har två barn ihop med. Paret ska enligt egna uppgifter ha varit överens om skilsmässan. Men bara kort tid efter syntes han som sagt hand i hand med Isabella Löwengrip.

Erik Selins första uttalande om Isabella Löwengrip

Nu har även Erik Selin för första gången uttalat sig om relationen till Isabella. Den är i en intervju med tidningen Di som Erik berättar om sitt engagemang i hjälporganisationen Hand in Hand, som skapar försörjningsmöjligheter för fattiga människor i framför allt Kenya och Indien.

Tidigare i höstas åkte Isabella och Erik till Kenya för att besöka organisationens hjälpprojekt i Kenya och Isabella lade ut flera bilder på de båda därifrån.

För Di berättar Erik Selin att han länge tänkt åka till Indien för att besöka Hand in hand-projektet där, men att det inte blivit av. Nu blev det istället Kenya tillsammans med flickvännen Isabella.

– Isabella är lite mer handlingskraftig än jag, och det passade att åka till Kenya, säger Erik Selin.

Det är första gången han yttrat sig offentligt om Isabella, och då med hyllande ord.

Även Isabella har berättat att hon ska stötta ett byprojekt i Kenya genom en nybildad stiftelse.

Källa: Di

Bildkälla: TT/Instagram

Läs mer:

Isabella Löwengrip bekräftar relationen med Erik Selin

Isabella Löwengrip om inställda USA-satsningen: ”Det gör ont när drömmar krossas”

Isabella Löwengrip säljer sin lyxvilla – se alla bilder här