Elsa Billgren startar podd med Sofia Wood – nytt avsnitt varje tisdag!

När ska du starta en podd egentligen? Den frågan har vår superpopulära bloggare Elsa Billgren fått många gånger av sina läsare. Nu finns det äntligen ett svar. Och det lyder: Nu på tisdag!
09 december, 2017

Podcasten görs av Elsa Billgren och Sofia Wood och är en undersökande trendspaningspodd. De spanar mot nästa avokadomacka, William Morris-tapet och fredagsbukett. De analyserar uppkomsten av specifika trender och grubblar över framtidens klassiker. När blir någonting intressant och varför blir det så? Vilken är nästa stora Instagramhajp och vad i hela friden ska man leta efter på loppis?

I första avsnittet som kommer ut på tisdag (12 dec) undersöker Elsa och Sofia samtidsfenomenet fredagsbuketten. Helt plötsligt hade den tagit Instagram med storm. Men vem låg bakom den, hur ser den ut idag nu och vad händer i framtiden? Och vilken är blomtrenden som kommer härnäst? Alla svar får du i första avsnittet av Billgren Wood. Häng med på en spännande spaning i blomsterpsykosens tecken!

Gå in och prenumerera redan nu, så missar du inget avsnitt. Du hittar den där poddar finns – läs mer på acast.com/billgrenwood.

Så länge kan du lyssna på programtrailern nedan.

Podcasten produceras av ELLE och görs i samarbete med Acast.

Foto Rasmus Lindahl