Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Ellos Home lanserar vintagekollektion i höst – smygkika på bilderna

24 jun, 2017 
AvAlva Fierro
Webshoppen Ellos öppnade sin första fysiska inredningsbutik i september förra året. Nu lanserar de en vintagekollektion med svensk design från 60-talet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den 16:e september slog Ellos Home upp portarna till sin första inredningsbutik i Mall of Scandinavia i Stockholm med ett stort handplockat sortiment.

Nu satsar de ytterligare på inredning för hemmet och lanserar en höstkollektion med möbler, men även handplockade vintageföremål som vaser, krukor och ljuskoppar från varumärken som Kosta Boda, Höganäs och Rörstrand. Inspirationen kommer från 60-talet och hela eran av nytänkande och mod att förändra.

LÄS OCKSÅ: 5 FÖR HEMMET

– Vi blandar nya och gamla föremål som vi känner extra för. Allt skapar en harmonisk känsla och är en hyllning till vår formgivningshistoria, säger Ulrika Sjövall, designchef för Ellos Home.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Kollektionen lanseras på Ellos sajt den 8 augusti och det finns bara ett unikt exemplar av varje vintageföremål.

Se bilderna från kollektionen här:

 

Annons