Nu öppnar Ellos Home en ny konceptbutik

Nu öppnar Ellos Home en ny konceptbutik

Grattis Göteborg! Västkusten får en ny inredningsbutik när Ellos Home i dag slår upp portarna till sin nya konceptbutik.
01 juni, 2018

Gratulerar Göteborg! Nu expanderar Ellos Home och öppnar butiker även utanför Stockholm – med start i centrala Göteborg. Butiken kommer att fokusera på heminredning och blir den andra konceptbutiken för varumärket sedan den allra första butiken öppnade i Mall of Scandinavia år 2016.

 

Ellos Home–butiken har både möbler och textilier

Syftet med Ellos Homes nya butik i Göteborg är att inspirera och skapa en helt ny mötesplats för kunder. Butiken, som är 300 kvadratmeter stor, kommer ha allt från möbler och olika slags belysning till textilier och heminredningsdetaljer.

– Vårt butikskoncept Ellos Home är framtaget utifrån kundens behov och vår passion i att leverera en hög kundnöjdhet. Genom vårt butikskoncept möjliggör vi en kompletterande upplevelse till vår e-handel som inspirerar och guidar våra kunder samtidigt som vi får möjlighet att stärka varumärket och öka kännedomen om Ellos Home, säger Marina Davarinou, VD på Ellos, i ett pressmeddelande.

Butiken är öppen från och med den 24 maj och ligger på Korsgatan 13 i Göteborg.

Läs också:

Caroline Winberg släpper kollektion med Ellos

Ellos nya satsning: gör kampanj med stilikonen Jeanne Damas