Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

ELLEs nya barnmagasin ELLE Kids – ute i butik nu!

26 sep, 2019 
AvELLE -redaktionen
ELLE Kids ny tidning
Nu är den äntligen här: ELLE Kids! Fylld med det bästa inom mode, inredning, resor, beauty och mat för de minsta småbarnen till de coola skolkidsen. Varsågoda: här är höstens bästa barnmagasin!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi på ELLE-redaktionen har länge velat göra en tidning om det bästa här i livet, barn! Så när vi nu väl fick chansen blev det en förlossning i rekordfart, kan man säga. Hela teamet kastade sig över uppgiften – vi hade så många idéer och så mycket härligt innehåll till det här magasinet att det nästan inte fick plats! – och skapade den här nykomlingen, vilken vi hoppas att ni kommer gilla lika mycket som vi gör.

ELLE Kids ny tidning
Caroline Winberg med sonen Casper på omslaget av ELLEs senaste tillskott ELLE Kids. Foto: Laura Sciacovelli, stylist: Amelianna Loiacono

Att få barn handlar ju, både bildligt och bokstavligen, om att för alltid ha en del av dig själv i en annan kropp, någon som du med jämna mellanrum måste släppa ur sikte och så småningom låta klara sig helt på egen hand i världen. Och då kan man bara hoppas att man som förälder har gjort ett bra jobb.

Annons
ELLE Kids ny tidning
Ett av många inspirerande reportage som finns i nya ELLE Kids. Foto: Hans Ericksson, stylist: Julia Stridh

För barn är ju livet! Framtiden. Ärliga, besvärliga och härliga – se bara på Greta Thunberg, som på riktigt och med outröttlig beslutsamhet har förändrat världen till det bättre och i skrivande stund precis avslutat sin segling och nått fram till USA för att bo där ett år, bland annat för att delta i två stora FN-möten om klimatet i höst.

ELLE Kids ny tidning
I ELLE Kids finns mycket för de allra minsta också. Foto: Jessica Sidenros, stylist: Julia Stridh.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

I ELLE Kids guidar vi er genom det bästa inom mode, inredning, resor, beauty och mat för de minsta småbarnen till de coola skolkidsen. Helt enkelt 100 sidor med allt du behöver för ditt barn!

Med det säger vi: välkommen till världen, ELLE Kids! Den 26:e september landar ELLE Kids på tidningshyllorna i hela Sverige, men är du sugen på ett exemplar av tidningen kan du även beställa det här! (reklamlänk)

Annons