Artikeln innehåller reklamlänkar

ELLEs nya barnmagasin ELLE Kids – ute i butik nu!

26 sep, 2019 
AvELLE -redaktionen
ELLE Kids ny tidning
Nu är den äntligen här: ELLE Kids! Fylld med det bästa inom mode, inredning, resor, beauty och mat för de minsta småbarnen till de coola skolkidsen. Varsågoda: här är höstens bästa barnmagasin!
Annons

Vi på ELLE-redaktionen har länge velat göra en tidning om det bästa här i livet, barn! Så när vi nu väl fick chansen blev det en förlossning i rekordfart, kan man säga. Hela teamet kastade sig över uppgiften – vi hade så många idéer och så mycket härligt innehåll till det här magasinet att det nästan inte fick plats! – och skapade den här nykomlingen, vilken vi hoppas att ni kommer gilla lika mycket som vi gör.

ELLE Kids ny tidning
Caroline Winberg med sonen Casper på omslaget av ELLEs senaste tillskott ELLE Kids. Foto: Laura Sciacovelli, stylist: Amelianna Loiacono

Att få barn handlar ju, både bildligt och bokstavligen, om att för alltid ha en del av dig själv i en annan kropp, någon som du med jämna mellanrum måste släppa ur sikte och så småningom låta klara sig helt på egen hand i världen. Och då kan man bara hoppas att man som förälder har gjort ett bra jobb.

Annons

För barn är ju livet! Framtiden. Ärliga, besvärliga och härliga – se bara på Greta Thunberg, som på riktigt och med outröttlig beslutsamhet har förändrat världen till det bättre och i skrivande stund precis avslutat sin segling och nått fram till USA för att bo där ett år, bland annat för att delta i två stora FN-möten om klimatet i höst.

ELLE Kids ny tidning
Ett av många inspirerande reportage som finns i nya ELLE Kids. Foto: Hans Ericksson, stylist: Julia Stridh

I ELLE Kids guidar vi er genom det bästa inom mode, inredning, resor, beauty och mat för de minsta småbarnen till de coola skolkidsen. Helt enkelt 100 sidor med allt du behöver för ditt barn!

Annons
ELLE Kids ny tidning
I ELLE Kids finns mycket för de allra minsta också. Foto: Jessica Sidenros, stylist: Julia Stridh.JESSICA SIDENROS

Med det säger vi: välkommen till världen, ELLE Kids! Den 26:e september landar ELLE Kids på tidningshyllorna i hela Sverige, men är du sugen på ett exemplar av tidningen kan du även beställa det här! (länk till Aller media shop)

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons
Innehåller annonslänkar