Elles majnummer – i butik nu

11 apr, 2017 
AvCia Jansson
Nu finns ett nytt nummer av ELLE i butik. Chefredaktör Cia Jansson har valt ut några höjdpunkter som du inte ska missa.
Annons

Känner ni doften av sommar? Den där nästan överväldigande längtan efter värme, sol och bad?

Mina semesterdrömmar handlar om att traska runt i de djupa östgötska skogarna, soltorka på den varma klipphällen vid sjön, ansa tomatplantorna på altanen, och ja: att ständigt kriga mot myggen såklart :). För andra lockar vallmoängarna på Gotland eller apelsinträden vid Medelhavet. Redan nu är det dags att planera för den perfekta resegarderoben. I månadens nummer kan du läsa om hur ELLEs moderedaktion sätter ihop inspirerande stilar till vårens och sommarens alla äventyr!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

För den som vill skynda på sommarfeelingen lite (och vem vill inte det) har beautyredaktionen samlat säsongens bästa bus- och bronsprodukter för en garanterat säker solkysst look.

När resan går mot Italiens modehuvudstad Milano är ett av mina ”måste-stopp” Fondazione Prada, ett Mecka för konst- och designintresserade som öppnade för precis två år sedan. Fler och fler designer suddar ut gränsen mellan just mode och konst och öppnar dörren mot ett växande konstintresse.

I det här numret av ELLE har vi valt att lyfta fram kvinnor vars karriärer lutar sig mot konsten – läs om deras spännande vardag och utmaningar.

Annons

Och det är inte bara modet som inspireras av konsten – unga konstnärer som Hilde Retzlaff nämner Maison Margiela som en referens, Linnéa Sjöberg använder sig av den traditionella karriärkvinnans garderob i sina verk och Sara-Vide Ericson utforskar wet t-shirt-konceptet. Låt dig inspireras av dem och fler spännande konstnärer i månadens nummer.

Apropå inspiration – behöver du en boost för att komma igång med träningen? Vår nya träningsbloggare Alexandra Kamperhaug tipsar om fyra favoritaktiviteter som kombinerar utomhusträning med härligt häng. Och missa inte vår livsstilscoach Anja Forsnors tips om hur du sover gott – så att du orkar med allt annat roligt som händer i maj!

Ha en fin läsning!

Cia

Annons