Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Lisa Lindqwister vet hur man reser med stil

17 jul, 2014 
AvJohanna Andersson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Lisa Lindqwister är medverkande moderedaktör på ELLE och frilansande stylist med världen som arbetsplats. Med flygplanet som andra hem är hon ett fullblodsproffs när det kommer till att packa och resa med stil. Vi bad henne dela med sig av sina bästa packningstips, flygplansmåsten och favoritresmål. Lär dig av mode-sveriges främsta, och (alltid) snyggaste, jet-setter!

Foto: Lisas instagram

Lisa 4


Lisa spenderar många timmar och dagar om året uppe i luften.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Du verkar alltid vara på resande fot! Vet du hur många dagar du är borta på ett år?

– Nej jag har inte räknat! Men det är nog rätt många… Under vissa perioder är det väldigt intensivt och ibland känns det som jag tillbringar lika många timmar i luften som på marken!

Vilka är dina favoritresmål? 

– Oj, vad svårt att säga. Stora städer har ju sin charm, jag älskar Paris, NYC och LA, men det är ju spännande att besöka ny städer, öar och stränder också. Jag gillade Costa Rica mycket och likaså Bahamas. Alla platser är unika på sitt sätt…

Hur går din packningsrutin till hemma inför en resa?

– Det går ganska snabbt. Checkar väder och temperatur innan och planerar därefter… Tänker en outfit per dag och har alltid med joggningskor och collegetröja eftersom jag gillar att ta morgonpromenader. Jag packar ofta bekväma platta skor som Vans och ballerinas, ett par festligare skor samt jeans, toppar, kavaj och sköna tröjor!

Annons

Har du svårt att välja vad du ska ta med dig, eller vet du exakt?

– Jag vet ganska exakt.

Lisa 2


Utsikten från hängmattan ser helt okej ut!

Har du några smarta packningstips?

– Lägg silkespapper mellan kläderna, då blir det inte skrynkliga!

Vad tar du alltid med dig om du ska på solsemester?

– Flip-flops, bikini, kaftan, keps, solskyddsfaktor och några bra böcker.

Vad har du för resväska och resetillbehör?

– Jag har en bra väska från Tumi som är väldigt hållbar. Reser aldrig utan mina Bose-lurar, kashmirsjal och stödstrumpor.

Annons

Vad har du alltid med dig på planet när du ska flyga långt?

– Resorb, man blir lätt lite uttorkad på långresor reser. Åker gärna i kashmirtröjor, man blir aldrig för varm eller kall, och har även byxor i samma material – superskönt att resa i. Förutom hörlurarna och stödstrumpor har jag alltid med en fuktkräm så att man kan smörja in ansikte och händer. Dessutom dricker jag alltid mycket vatten på långresor.

Lisa 6


Lisa reser alltid i mjuka kashmirplagg. 

Lisa 1


Bye bye!

Annons