ELLEs influencers om coronasituationen

ELLEs influencers om corona
Ångest som kommer (och går), matens betydelse och att få vardagen att gå vidare. Så hanterar ELLEs influencers coronasituationen.
Annons

Coronapandemin fortsätter att påverka oss alla. Många jobbar hemifrån och många väljer att isolera sig, sjuka eller inte. Det blir en annorlunda och ovan vardag för alla. ELLEs influencers har funderat kring pandemin – och hur vardagen går vidare trots att situationen är ovanlig.

1. Elsa Billgren: Längtan och vi-rus

Kan ångest lätta under corona? Ja, kanske. Elsa känner faktiskt att hennes vanliga kvällsångest har börjat avta, trots oroligheterna. Hur påverkas du i ditt dagliga liv?

2. Sandra Beijer: Ovanliga dagar hemma

Surrealistiska dagar som spenderas inomhus – trots strålande vårsol och värme. Det kan kännas jobbigt och enformigt att vara inne så mycket just nu. Sandra, som är van vid frilanslivet och ofta jobbar hemifrån, visar hur en dag i hennes liv kan se ut.

3. Frida Fahrman: Att få vardagen att gå vidare

Att leva helt som vanligt just nu är förstås svårt. Men hur kan vi vara försiktiga och samtidigt få vardagen att gå vidare? Frida försöker hitta balansen i en knepig situation – och undrar om hon ska blogga som vanligt.

Annons

4. Sofia Wood: Matens roll i oroliga tider

Om det är något hemmalivet ger oss är det tid för matlagning och bakning. Sofia har landat i insikten att matlagning hjälper henne i oroliga tider – och att matglädje kommer användas som verktyg för mindre oro. Mängder av nya, mumsiga recept utlovas!

5. Johanna Ljunggren (Detoxlife): Utegångsförbud för mänskligheten

Lokala favoritrestauranger som kämpar, fruktförsäljarna på torget som inte klarar sig och oro – inte minst för nära och kära. Johanna har insett att saker inte kommer, eller kan, fortsätta som vanligt – men har funnit styrkan i att leva i nuet.

Foto: Elsa Billgren, Sandra Beijer, Petra Bindel

Annons
Annons

LÄS MER:

Dela på:

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:


Annons

Laddar