Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

ELLEs februarinummer – i butik nu!

16 jan, 2018 
AvCia Jansson
Chefredaktör Cia Jansson listar sina höjdpunkter ur tidningen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

En av rutinerna när vi jobbar i ett internationellt nätverk är att skanna av vad våra ELLE-systertidningar publicerar världen över – och ja, det är ibland en gissningslek på grund av språkförbistring men också otroligt inspirerande. Och när jag bläddrar bland sidorna i ELLE Mexico preview hittar jag en intervju med den unga glödheta skådespelaren Millie Bobby Brown, mera känd som El (Eleven) i kultserien Stranger things. Jag är helt förtrollad av serien och precis som många andra dygnade jag och min familj och såg alla avsnitt av säsong två i ett sträck. Millie Bobby Brown är bara 14 år, har över 10 miljoner följare på Instagram och spås en lysande framtid inom skådespeleriet. Vi har översatt artikeln så att du nu kan ta del av hennes tankar om mode, vänskap och kändisskap i nya numret.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

En annan av seriens fans är Nicolas Ghesquière, chefsdesigner hos Louis Vuitton, som smög in en hyllnings-T-shirt i vårens kollektion. Temat skräck har blivit en intressant trend på catwalken och ELLEs moderedaktör Jenny Fredriksson skildrar fenomenet i ELLEs februarinumret.

Annons

Vintermånaderna till trots är det faktiskt startskottet på vårsäsongen och vi börjar redan nu pytsa ut spaningar och snackisar från vårens trender. Vi är otroligt stolta över att en av de mest efterfrågade modellerna på den internationella catwalken är vår omslagsmodell, svenska Oumie Jammeh. Missa inte intervjun med vårt nya stjärnskott i nya numret!

En annan trend som smyger sig in på vårens catwalk är menocore, en vuxnare variant av stilen normcore med den medelålders kvinnan som främsta inspirationskälla. Till skillnad från ELLEs innehållschef Katarina Matsson har jag ingen direkt förkärlek för linnebyxor och stråhattar, men min lediga tid spenderar jag allra helst på landet, med fingrarna i jorden – väldigt menocore. En bejakande trend för alla oss som redan nu dagdrömmer om vårens trädgårdsprojekt!

Trevlig läsning!

Annons