Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

ELLEs Anna Korsgren: ”De senaste åren har jag rest jorden runt som DJ”

18 jul, 2016 
AvLisa Segerson
Möt DJ:n, eventarrangören, träningsfanatikern och ELLEs nya bloggerska, Anna Korsgren.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

För några veckor sedan blev coola Anna Korsgren en del av ELLEs bloggfamilj. Vi älskar hennes sportiga stil, fina fotografier och härliga resor. Och för er som vill veta mer om vem Anna Korsgren är, hennes chica look, stora hemligheter och blogga-historia. Läs dagens intervju med henne här:

LÄS OCKSÅ: Säg hej till ELLEs nya bloggare: Anna Korsgren!

Välkommen till ELLE. Berätta, vem är du?

– Jag är en 29-årig stockholmstjej som de senaste åren rest jorden runt som DJ. Jag älskar att lära känna nya människor, träna och jag har ett stort behov av att vara kreativ.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Vad är din största passion i livet?

– Resor. Det börjar klia i kroppen när jag har varit hemma för lång tid.

Beskriv din stil med hjälp av tre ord?

– Eklektisk. Färgglad. Personlig.

Jag kan inte svara på om jag brukar klä upp mig eller ut mig. Jag har som vana att byta stil efter platsen jag är på, vilket ofta leder till att jag ibland ser ut som en Ibiza-hippie, “blackonblackonblack” à la Berlin eller vintage chic som i London.

Annons

Varför började du blogga just på ELLE?

– Jag har länge blivit uppmanad av mina vänner att dokumentera mitt stundvis galna liv. ”Ska det vara så ska det vara på ELLE” sa jag för cirka ett år sedan – och här är jag nu.

LÄS OCKSÅ: Beyoncé i exklusiv intervju

Vad har du för sommarplaner?

– Jag planerar sällan längre än någon månad fram, så alla planer är inte helt klara än. Men som det ser ut nu så kommer jag spendera största delen av sommaren i Stockholm och jag är riktigt uppspelt över att se vad vår huvudstad kan erbjuda. Jag kommer också att spela på en discofestival i Roslagen vid namn Cult Cosmic, åka ner till WOW och flyga till USA’s östkust på en långhelg. Jag hoppas även på att få in Ibiza på något sätt, men tiden har en förmåga att rusa iväg när man har roligt.

Favoritplagg i garderoben?

– Jag har några fantastiska vintageklänningar som jag inte har använt – än. De kommer självklart att dyka upp på bloggen på ett eller annat sätt.

Annons

Favoritdesigner?

– Vivienne Westwood. Hon inspirerar mig så mycket! Men min garderob består mest av svenska ACNE och COS, blandat med resefynd och secondhandpärlor.

Berätta fem saker vi inte vet om dig?

– Jag har inget bollsinne men är oväntat bra på beer pong, jag är extremt extrovert men kan snabbt svänga till att bli introvert (förmodligen för att jag växt upp som ensambarn/sladdbarn), jag pratar engelska med en bred Kalifornisk dialekt, jag är både tidsoptimist och riktigt otålig samt en drottning av onödigt vetande.

LÄS OCKSÅ: Sommarläsning med Karlie Kloss: ”Alla moderna kvinnor som bryr sig om jämställdhet är feminister”

– Vad skulle du vilja säga att du är expert på?

– Att se samband. Jag är bra på att sammanföra människor och se affärsmöjligheter, inte bara för mig själv utan även för andra. Man ska inte underskatta att hjälpa de i ens närhet, jag tror stenhårt på karma.

Vad gör du helst på en ledig dag?

– Umgås med vänner! Inget ger mig så mycket positiv energi som en dag fylld av asgarv och deep talks.

Annons