Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

ELLE Trendspaning – alla mingelbilderna från kvällen!

22 sep, 2016 
AvLisa Arnell
I veckan upprepade vi vår populära trendspaning från i våras, se bilderna från kvällen här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I tisdags var det dags för ELLE och ELLE Decorations trendspaning i Stockholm. 250 gäster hade köpt biljett till eventet på Kägelbanan vid Mosebacke.

ELLEs chefredaktör och modechef Cia Jansson berättade om höstens stora trender och samtalade med (världens första!) modeprofessor Philip Warkander om kläders roll i historien kopplat till Åhléns kampanj som lyfter klädmaktsordningen (kopplat till könsmaktsordningen) i samhället. ELLE Decorations chefredaktör Svante Öquist berättade om de största och främsta inredningstrenderna och Per Nimer, design– och kreativ chef, från Nordsjö berättade om färger och trender inom det området.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Tredje området för kvällen var skönhet. ELLEs skönhetsredaktör Emma Unckel och skönhetsskribenten och vår beautybloggare Kakan Hermansson pratade om de största trenderna och drog ner många skratt från scen.

Se alla bilderna från kvällen här (och signa upp dig för mer info om fler kvällar här nedanför).

Vill du få information om nästa trendspaning? Fyll i namn och mejladress nedan så skickar vi info till dig så fort nya datum och städer är satta!

ELLE Trendspaning görs i samarbete med: 

loggor
Annons