ELLE Trendspaning: Alla bilderna från superkvällen!

ELLE Trendspaning: Alla bilderna från superkvällen!

Igår var det dags för ELLE Trendspaning igen – den här gången på Nalen i Stockholm. Och det blev en superhärlig helkväll för alla som var där. Se alla bilderna från kvällen här.
21 september, 2017

Det är tredje gången som ELLE Trendspaning anordnas, biljetterna sålde slut för länge sedan och flera av gästerna var återkommande besökare. Och kanske var höstens trendspaning den bästa av dem alla!

Kvällen startade med mat, dryck och mingel innan ELLEs Cia Jansson hälsade alla välkomna från scen. Svante Öquist berättade om de största inredningstrenderna (rosa är det nya gråa och trädgården fortsätter att inspirera!) och intervjuade inredningsstylisten och bloggaren Pella Hedeby som delade med sig av sina bästa tips.

Därefter var det dags för beautyexperterna Emma Unckel och Kakan Hermansson att prata om de senaste trenderna inom hår och makeup. Ett team från Björn Axén visade även upp tre kommande hårtrender på Emma, Kakan och en inbjuden gäst på scen.

I pausen bjöds det på kaffe och kaka och sponsorerna erbjöd köp till rabatterade priser och flera tävlingar med fina vinster. Under kvällen tävlades de ut en fin outfit från Twist & Tango, presentkort från Carin Wester samt lyxig nagelmanekyr från Sweden Nails.

Tack till alla läsare på plats och sponsorerna till årets Trendspaning – vilken kväll det blev! Se bilderna och filmen från kvällen nedan.

Foto Maximilian Borovic

Nalen i Stockholm var fullsatt!

Emma Unckel och Kakan Hermansson och vår gäst Cecilia stylades på scen i några av höstens största hårtrender: flätan i både kort och långt hår, stora vågen aka det oborstade svallet och superlockar (även för de med lugg).

ELLEs Cia Jansson och ELLE Decorations Svante Öquist.

Pella Hedeby gav sina bästa tips på scen.

På scen fanns även årets soffa Mr Jones från Adea som prisades på ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017.

Teamet som fixat hela kvällen!

Christoffers Blommor smyckade scenen och erbjöd dessutom fina blommor och gröna växter till superpris.

Åhléns var en av kvällens sponsorer och var på plats med höstkollektionen som de gjort tillsammans med Carin Wester.

Twist & Tango var också en av kvällens sponsorer och visade upp både plagg och skor på plats och erbjöd fin rabatt.

Björn Axén var en av sponsorerna och var, förutom med på scen, på plats med en stylingstation där gäster kunde locka håret. Dessutom erbjöd de produkter och hårtänger till 30% rabatt.

Alla bjöds på frisk dryck från Vitamin Well.

Sponsorn Sweden Nails erbjöd snabb quickfixstation med lackering och erbjöd nagellack till bra pris.

Carin Westers höstkollektion för Åhléns – i en outfit som gästerna kunde vinna!

Efter själva trendspaningen på scen kunde gästerna se på höstkollektioner från några av våra sponsorer och köpa med sig sina favoriter hem till fina rabatterade priser.

Allt som fanns i goodiebagen!