Hur ser du på livet efter corona? Delta i ELLEs undersökning Rethinking Ourselves

Delta i ELLEs undersökning Rethinking Ourselves om livet efter corona

Det gångna året har fått oss att tänka om och ifrågasätta många tidigare självklarheter. Men hur kommer vi att tänka, vara och prioritera framåt? Hjälp oss att förstå mer och gör din röst hörd i ELLEs undersökning Rethinking Ourselves om livet efter coronapandemin.
25 november, 2020

2020 har utan tvekan förändrat våra liv. Det gångna året har varit omvälvande på många sätt och vi har alla behövt ställa om och finna oss i en situation som varit bortom all kontroll. Men hur mår du egentligen? Och hur kommer du att tänka, vara och prioritera framåt?

Som en del av en global studie vill vi på ELLE veta hur det har varit att leva mitt i en pandemi, hur hårda strikta restriktioner och ensamhet har påverkat dig och inte minst hur livet ser ut när du blickar framåt bortom denna pandemi. Vad betyder egentligen mest?

Hur har din relation till mode, skönhet och livsstil förändrats under pandemin? Bidra med dina åsikter i ELLEs undersökningen Rethinking Ourselves om livet efter corona så att vi kan blicka framåt, tillsammans.

Undersökningen är självklart anonym! Tack på förhand för dina svar!