Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Hur ser du på livet efter corona? Delta i ELLEs undersökning Rethinking Ourselves

25 nov, 2020 
AvRedaktionen ELLE
AvSanna Rossäng
Delta i ELLEs undersökning Rethinking Ourselves om livet efter corona
Det gångna året har fått oss att tänka om och ifrågasätta många tidigare självklarheter. Men hur kommer vi att tänka, vara och prioritera framåt? Hjälp oss att förstå mer och gör din röst hörd i ELLEs undersökning Rethinking Ourselves om livet efter coronapandemin.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

2020 har utan tvekan förändrat våra liv. Det gångna året har varit omvälvande på många sätt och vi har alla behövt ställa om och finna oss i en situation som varit bortom all kontroll. Men hur mår du egentligen? Och hur kommer du att tänka, vara och prioritera framåt?

Som en del av en global studie vill vi på ELLE veta hur det har varit att leva mitt i en pandemi, hur hårda strikta restriktioner och ensamhet har påverkat dig och inte minst hur livet ser ut när du blickar framåt bortom denna pandemi. Vad betyder egentligen mest?

Hur har din relation till mode, skönhet och livsstil förändrats under pandemin? Bidra med dina åsikter i ELLEs undersökningen Rethinking Ourselves om livet efter corona så att vi kan blicka framåt, tillsammans.

Undersökningen är självklart anonym! Tack på förhand för dina svar!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons