Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

ELLE och Kakans podcast firar 100 avsnitt: ”Jag tänker i Under huden-program nu för tiden”

07 aug, 2018 
AvLisa Arnell
Kakan Hermanssons podcast Under huden, som hon gör tillsammans med oss på ELLE, är tillbaka efter en liten paus. Lagom för att fira jubileum och släppa sitt hundrade avsnitt. Vi ringde upp Kakan för en kort lägesrapport.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Samtalspodden Under huden hade premiär den 12 maj 2016, med Hanna Hellquist som första gäst. Sedan dess har podden gästats av ytterligare ett drygt 90-tal eminenta gäster (ELLEs beautyredaktörer har återkommit och ett par best of-avsnitt har också slunkit med). Nu på fredag sänds avsnitt 100 av podden – och av en händelse sker det samma vecka som Kakan själv fyller år – plus att det sker samma vecka som vi eventuellt passerar 3 miljonersstrecket för totala lyssningar av podden (!). Trippelt firande alltså! Vi ringde upp Kakan och kollade status och framtidsplaner.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Hundrade avsnittet på fredag – grattis! Hur känns det?

– 100 avsnitt? Det känns helt otroligt – men jag har minst 1000 kvar inom mig! Jag tänker liksom i ”Under huden-program”, min hjärna förbereder sig alltid för nästa och nästa intervju.

Hur ska detta firas? 

– Jag förutsätter att min poddchef Lisa på ELLE bjuder ut mig på lunch. Och inte ska det vara en kort en.

Annons

Hur skulle du sammanfatta de första 100 avsnitten?

– Min stora känsla är generositet, och då menar jag inte för mig själv utan för mina gäster som sätter sig i den där lilla studion och svarar på mina, och lyssnarnas, frågor. Som verkligen helt naket delar med sig av sina liv, sina battles och kamper, vi pratar liv och död för vissa personer. Sen slänger vi in lite serum och sånt också. Jag är sjukt stolt över våra samtal, Under huden är så mycket min identitet.

Något som stannat kvar hos dig lite extra?

– Ja, jag tänker ofta på Sara Benafshe som var gäst i ett av de första programmen. Hon pratade om det självhat som hon växte upp med pga rasism. Alla som rasisfieras och som kommer med sin historia till mig berikar mitt liv så mycket, är forever tacksam för det. Sen tänker jag ofta på Saga Beckers avsnitt, om hur transpersoners liv är en sån jävla kamp. Och jag ska inte sticka under stol med att det var fint att Sarah Klang kom och att vi blev vänner efter det.

Annons

Och du, 3 miljoner lyssningar totalt snart, det är ju jättemycket. 

– Ja, verkligen, men mer ska det bli! Är så tacksam och glad att så många lyssnar på podden varje vecka, kärlek till alla er <3 Vill gärna höra vilka era önskegäster är och vilka frågor ni vill att jag ska ställa, skicka in som kommentarer i bloggen så pratar vi vidare där.

Efter nystarten har vi fått möta gäster som Molly Sandén, Isabel Adrian, Lilla Namo, Thomas Sekelius och Ångestpodden – vad kan vi vänta oss för andra gäster i höst?

– Jag vill verkligen att Christina Rickardsson som skrivit boken ”Aldrig sluta gå” kommer till podden. Hon är en så underbar människa som dessutom har en riktigt otroligt historia. Och hoppar fallskärm.

Om en har någon önskegäst, hur gör man för att få hen till podden då?

– Man hetsar Zara Larsson på hennes insta haha!

Lyssna på Under huden där poddar finns, läs mer på acast.com/underhuden.

Annons