Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Bli Elle Member – och vinn underkläder från Understatement

26 okt, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Bli ELLE Member och vinn underkläder från Understatement
Nu har du chansen att vinna ett valfritt underklädesset från Understatement. Bli ELLE Member idag och var med och tävla.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tävlingen är avslutad och vinnarna är kontaktade via mail

Du har väl inte missat ELLE Member? Vårt nya, kostnadsfria medlemskap som är framtaget tillsammans med er läsare. Som medlem kan du spara dina favoritartiklar och recept, ha chansen att bli månadens Editor-in-Street och lyft av oss på ELLE – och framförallt – vara med och påverka innehållet på ELLE. Dessutom kommer du få ta del av exklusiva erbjudanden och inbjudningar till olika event.

Vinn ett valfritt underklädesset från Understatement

Nu har du som medlem chansen att vinna ett valfritt underklädesset från Understatement. Understatement är ett nytt svenskt underklädesmärke med visionen att skapa produkter som är lika sköna som snygga och samtidigt skapa en inkluderande arena för att lyfta och hylla alla kvinnor.

Vi tävlar ut fem valfria underklädesset och det enda du behöver göra för att ha chansen att vinna är att bli ELLE Member och maila oss tävlingskoden.

Underkläder för olika kroppstyper från Understatment
Nu kan du som är ELLE Member tävla om ett valfritt underklädesset från Understatement.

Så här gör du för att tävla

Maila ditt bidrag till: [email protected]. Tävlingen pågår till och med den 8 november 2021. 5 vinnare meddelas via mail. Slumpen avgör vem som vinner. Lycka till!

Tävlingen är avslutad och vinnarna är kontaktade via mail

Läs mer om och bli ELLE Member här

Tävlingen arrangeras av ELLE Sverige. Vinsten skickas ut av Understatement och genom att delta i tävlingen godkänner du att dina uppgifter delas med Understatement.

Foto: Understatement

Gå med i ELLE Member – vårt nya communityBrand logo
Gå med i ELLE Member – vårt nya community

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons