Nya numret av ELLE är ute – Cia Jansson har valt ut sina favoriter

13 jun, 2017 
AvCia Jansson
Nu är sommaren väldigt, väldigt nära – och därmed också semestrarna. På redaktionen är det full fart: både resmål, festivaler, beautyinköp och semestergarderober planeras. ELLEs chefredaktör Cia Jansson har valt ut sina favoriter ur nya numret.
Annons

Planeringen för sommarens semestrar och resor är i full gång här på redaktionen. Jag hör hur det bubblar av förväntningar och sprids planer om allt från Ibiza, Mallorca, Bohuskusten, Gotland och Stockholms skärgård till Gagneffestivalen och Way Out West.

Och det är verkligen otroligt många bra artister som presenteras på festivalernas och nöjesparkernas scener i sommar! Själv kommer jag att slåss med myggen i skogarna i Östergötland. Ett stenkast från vårt landställe går Bråvallafestivalen av stapeln – en given destination med Silvana Iman som ett av huvudnumren för mig och min dotter.

Festivaler och skärgård, ja. Hur klär vi oss för alla äventyr i sommar? Tre festivalvana ELLE-medarbetare har valt sina favoritstilar inför sommarens musikfester och våra modereportage är späckade med inspirerande guidning till avslappnat häng – både vid poolkanten och i storstan!

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

För att fullända vilan, oavsett om du befinner dig på stranden eller i trädgården, glöm inte sommarboken. Vissa böcker har en förmåga att stanna kvar hos läsaren, långt efter att pärmarna slagits ihop. I det här numret har elva inspirerande kvinnor tipsat om sin bästa läsning. Som skådespelerskan Cissi Forss, som regelbundet återkommer till favoritboken How to love av Thich Nhat Hanh när livet känns svårt, eller designern Efva Attling som fått en bättre förståelse för både sig själv och sitt skapande tack vare boken Modet att skapa av Rollo May.

Sommaren innebär också tid för att umgås, laga mat och bjuda på läskande drinkar – helst ute i det gröna. Missa inte vår livsstilscoach Anja Forsnors bästa tips för den ultimata picknicken.

Och framför allt, glöm inte att njuta maximalt av årets ljusaste och varmaste dagar.

Trevlig sommarläsning!

* * *

Pssst! ELLE Decoration på köpet!

Med nästa nummer får du ELLE Decoration nr 5 när du köper ELLE i butik. Så här gör du som prenumerant för att beställa ELLE Decoration nr 5: Gå in på prenumerera.se,  logga in med ditt kundnummer, som du hittar på din senaste faktura eller bak på tidningen. Klicka på ”Mina erbjudanden” och följ anvisningarna. Eller ring kundservice, 042-444 30 54. Du behöver ditt kundnummer tillgängligt. Erbjudandet gäller en gång för prenumeranter inom Sverige och så långt lagret räcker, dock längst t o m 28/6.

Annons

*Gäller prenumerationer i Sverige, och förutsatt att du fortfarande prenumererar under perioden för ELLE nr 8/2017.

Annons