Efter kritiken – nu ryter Kenza ifrån

Nu säger Kenza ifrån efter kritiken.

För en månad sedan gick influencern Kenzas pappa tagiskt bort efter en tids sjukdom. Sedan dess har bloggerskans kommentarsfält svämmat över kring hur hon hanterar sorgen efter faderns död. Nu har Kenza fått nog.
26 februari, 2018

En månad har gått sedan bloggerskan Kenza Zouitens pappa gick bort. I ett känslosamt inlägg berättade Kenza om sorgen.

”I lördags så somnade min pappa in. Vi trodde att vi hade lite mer tid kvar, men han fick en infektion och var redo att lämna. Det hela gick väldigt fort och pappa led inte. Men sorgen är ofattbar… Jag hade vant mig vid att ha honom i mitt liv igen. Prata med honom. Krama honom. Skratta med honom. Och nu är han borta igen. Jag går sönder”, skrev hon.

Sedan den oerhört tuffa händelsen har Kenza bloggat vidare, dock inte till läsarnas belåtenhet. I flera kommentarer klagar de på Kenzas bloggande efter pappans bortgång. Och nu, efter en månad med hånfulla och kritiska kommentarer, har Kenza fått nog.

Kenza försöker gå vidare i livet

”‘Varför uppdaterar du så dåligt? Varför tar du så dåliga bilder? Varför gör du inga vloggar? Du har blivit så tråkig!’ Ja, jag ber om ursäkt för det. Men vissa dagar får jag ge alla mina krafter till att samla mig och sluta gråta och då är det inte så lätt att ta upp kameran eller sätta sig och skriva om sin dag. Jag trodde att ni alla förstod det”, skriver hon i ett nytt blogginlägg.

Nyligen reste Kenza till Dubai. Också det beslutet fick kritik av läsarna. Man menade att hon gick vidare så snabbt, att hon inte alls sörjde pappan tillräckligt.

”Jag fattar att ni kanske tänker att jag mår bra nu för jag lägger upp bilder där jag poserar och ler. Men jag mår inte bra, inte på långa vägar. Jag försöker bara gå tillbaka till mitt jobb och vanliga liv men vissa dagar går det inte att låtsas. Vissa dagar äter sorgen och saknaden upp mig och jag skriker efter pappa tills jag knappt kan andas”, skriver Kenza.

Vad hon än skriver möts det av kritik, menar Kenza. Och nu har hon ett tydligt budskap till läsarna.

”Vill jag ena dagen sysselsätta mig med jobb & blogg och andra dagen stänga in mig hemma så måste jag få göra det. Jag ber er bara ha överseende med det och tänka steget längre innan ni skriver något som kanske sårar mig”, skriver Kenza.

Foto: IBL

Läs mer:

Läs Kenzas känslosamma inlägg till sin pappa

Nygifta Kenza drabbad av nedstämdhet efter bröllopet