Efter ärliga amningsbilderna – så hyllas Jessica Alba på sociala medier

Jessica Alba hyllas på sociala medier

Trebarnsmamman Jessica Alba hyllas för att hon "normaliserar amning" genom att regelbundet posta bilder på sig själv där hon matar sin son i olika miljöer – såväl hemma som på kontoret och under shoppingrundan.
22 februari, 2018

Skådespelerskan och entreprenören Jessica Alba – som vid årsskiftet blev trebarnsmamma då hon födde sonen Hayes på nyårsafton – har flitigt dokumenterat sin mammaledighet på Instagram. Inte minst har hon visat den aktivitet som upptar större delen av tiden: att mata bebisen.

Hyllas på sociala medier

Jessica, som är grundare till hälso- och skönhetsföretaget The Honest Company, har postat flera ganska oglamorösa amningsbilder i sociala medier, bland annat när hon ammat sin son på kontoret efter att hon behövt åka in och jobba en halvdag.

Hennes följare hyllar nu Jessica för de ärliga bilderna.

”Multitasking när den är som bäst… ammar och driver ett multimiljon-företag. Älskar det!!” skriver en följare.

Hennes senaste inlägg visar hur hon ammar i ett omklädningsrum på varuhuset Target. Hon passar då även på att poängtera hur trött hon är.

Target har en uttalad amningspolicy där de tillåter öppen amning vartsomhelst i varuhuset, men även erbjuder särskilda amningshörnor – och upplåter sina omklädningsrum om mammor vill amma mer ostört.

Foto IBL

Läs mer:

Power-mamma ammade mitt under maratonlopp – vill normalisera amning

Elsa Billgren: ”Om amningsstatusen”

Allt fler mammor har problem med amningen – upplever bristande stöd från vården

Jessica Alba lämnade rampljuset – nu berättar hon varför