Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Intervju: Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret

29 okt, 2017 
AvLovisa Lundström
Ebba Kleberg von Sydow, 36, och Emilia de Poret, 41, är superduon som poddar, leder program och skriver böcker tillsammans. Nu är de aktuella med boken Säker stil: 101 stiltips.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

– När andra har måndagsångest, är vi sådana där jobbiga människor som längtar efter att köra igång efter att ha pausat två långa dagar. Eller inte ens det, egentligen, några sms på söndagen blir det alltid … Säker stil är ett hjärteprojekt vi lever med, jämt, så arbetsdagen tar aldrig slut. Att älska det vi gör är en stor lyx, men detta är också baksidan: att vi aldrig kopplar bort.

Hur förbereder ni er för ett avgörande möte?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Klädsjälvförtroendet är avgörande: att känna sig trygg och snygg gör att vi kan leverera och vara vårt allra bästa jag. Vi har båda garderobsräddare som vi vänder oss till när det krisar. Utöver att dra på den där kick ass-snygga uniformen, kommer vi väl förberedda och pålästa.

Hur jobbar ni som duo?

– Vi är båda solospelare, men i varandra har vi hittat vår perfekta match. Vi litar på varandra till 100 procent och att veta att det finns någon där, som fångar en när man faller, är ovärderligt. Likaså är delad glädje dubbel glädje! Att hitta sin perfekta partner gör jobbet så mycket roligare.

Annons

Hur hanterar ni stress?

– Vi äter enorma mängder raw food-bollar, jättesnabbt …

Hur fattar ni beslut?

– Vi lyssnar noga på magkänslan, därefter analyserar vi – men landar nästan alltid i den första känslan ändå.

Hur ska ett kreativt möte vara?

– Inga idéer är för galna! Däremot kommer vi inte alltid på kreativa idéer när vi sitter i ett möte där det står ”kreativa idéer” på agendan. Idéerna dyker upp i taxin till en plåtning, en sen kväll när vi jobbar med podden efter tre koppar kaffe eller ute på powerwalk.

Er största jobbframgång?

– Det är oerhört inspirerande att möta alla fantastiska kvinnor som hittat sin säkra stil och blivit lite lyckligare på kuppen. De är skälet till att vi gör detta.

Ebbas & Emilias tips

• Har du ingen ”masterplan”? Lugn, du är inte ensam! Ibland tror vi att vi vet exakt vart vi är på väg, men ibland har vi absolut ingen aning …

• Hitta din uniform. En outfit som ger 100 % klädsjälvförtroende.

• Delad glädje är dubbel glädje. Och att även dela motgångar gör dem faktiskt hälften så tunga.

Läs mer:

Video: Ebba och Emilia om vem som är stilsäkrast, helst dansar på DJ-bås och har flest sexleksaker

Ebbas och Emilias säkraste tips på röda mattan

Emilia de Poret: Mitt bästa basplagg – och så stylar jag det

Annons