Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Don't look up – julens stjärnspäckade storfilm på Netflix

21 dec, 2021 
AvNina Nyström
Presidenten och forskarna i Don't look up
Netflix nya storfilm Don't look up släpps på självaste julafton. Och med den spännande handlingen och en lång rad kända skådisar på rollistan har den stor potential att bli en riktig tittarsuccé. Kolla in trailern här!
Annons
TV: Biofilmerna du inte vill missa 2022Brand logo
TV: Biofilmerna du inte vill missa 2022

Julen är en tid för soffmys och bingetittande. Nuförtiden har många storfilmer premiär på streamingtjänserna istället för på bio. I år är det Don´t look up på Netflix som det snackas mest om.

Julen storfilm Don´t look up är helt fri från julgranar och Jinge Bells-toner. Istället är det en science fiction komedi som utlovar både spänning och romantik.

Det här handlar Don't look up på Netflix om

Jennifer Lawrence och Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio och Jennifer Lawrence är två astronomer som upptäcker att en asteroid är på väg mot jorden och hotar att utplåna mänskligheten. I en rafflande kamp mot klockan ger de två forskarna sig ut på en turné för att upplysa världen och dess ledande beslutsfattare om den krassa verkligheten: Att en komet är på väg att träffa jorden inom sex månader om inget görs.

Annons

Bland de som måste övertygas om att jorden faktiskt kommer att sprängas i miljoner bitar är USA:s president (Meryl Streep) och hennes rådgivare och son.

Meryl Streep som president

Stjärnspäckad rollista med Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence och Meryl Streep

I huvudrollerna ser vi, förutom Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence och Meryl Streep även Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Jonah Hill, Ariana Grande och Matthew Perry.

Bakom filmen står regissören Adam McKay som tidigare gjort bland annat Big Short och Anchorman.

Se trailern till Don’t look up:

Foto: Netflix

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons