Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Det här är din hetaste sexdröm – baserat på ditt stjärntecken

24 sep, 2018 
AvAnaïs González Cruz
Under bar himmel, framför publik eller med ett ex – stjärnorna vet vad dina hetaste drömmar handlar om!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Heta sexdrömmar har de flesta av oss haft, men vad betyder de egentligen? Kanske lever du ut fantasier som du är lite extra nyfiken på eller så försöker ditt undermedvetna berätta något för dig. Och ibland får man bara ta det för vad det är – och njuta.

Vad drömmer just du om? Sök svaret i stjärnorna och ditt eget stjärntecken!

Vattumannen – sex med en vän

(20 januari – 18 februari)

Att vakna med ett ryck efter en oanständig dröm om den där polaren är inte jätteovanligt för vattumannen. Är du född i detta tecken har du nämligen en tendens att falla för dina vänner.

Fiskarna – sex med en kändis

(19 februari – 20 mars)

Fisken älskar att bli tagen med storm och är svag för vita dukens klassiska Hollywood-romans. Inget toppar ett steamy möte i drömmarnas värld med den senaste kändiscrushen!

Väduren – sex på en offentlig plats

(21 mars – 19 april)

Väduren är såväl äventyrlig som impulsiv och att få till det på en offentlig plats är en rejäl turn on när du sluter ögonen. Kanske även tanken på att bli upptäckt!

Annons

Oxen – sex med exet

(20 april – 20 maj) 

En liten trip down memory lane är inte helt fel för oxen. Gamla förälskelser finns ofta kvar i dina tankar, så det händer att John Blund tar med sig både det ena och det andra exet på besök.

Tvillingarna – sex med flera

(21 maj – 20 juni) 

Den livliga och ombytliga tvillingen är alltid redo för något nytt. Att krydda till det med en extra partner (eller två) i  den imaginära sänghalmen är mer än välkommet.

Kräftan – sex med partnern

(21 juni – 22 juli)

Den lojala kräftan skulle aldrig *drömma* om att vara otrogen mot sin partner! Om du just nu är i ett förhållande är sannolikheten stor att det är din respektive som du har sexdrömmar om – grymma sexdrömmar, bör tilläggas. Är du singel gästspelar istället den senaste förälskelsen.

Lejonet – sex inför publik

(23 juli – 22 augusti)

All blyghet är som bortblåst när det effektsökande lejonet försätts i REM-sömn. Tänd upp strålkastarna och släpp in publiken, för nu är det dags för dig att ta plats på scen.

Annons

Jungfrun – sex med en fuckboy

(23 augusti – 22 september)

Nä, jungfrun är inte så blyg som man kanske kan tro, för i de vildaste drömmarna blir de där raggen du verkligen inte tål intressanta igen. Du skulle visserligen aldrig ligga med dem IRL, men här är allt tillåtet.

Vågen – sex med ”the one”

(23 september – 22 oktober)

Vågen är en hopplös romantiker, fast övertygad om att hitta den stora kärleken. Kanske har du redan gjort det, kanske inte. Oavsett vad så är det din själsfrände som du drömmer om, även om du inte vet hur hen ser ut än.

Skorpionen – sex i 50 nyanser

(23 oktober – 21 november)

Skorpionen är känd för sin intensiva och starka lust och det kan vara svårt att hitta någon som matchar den. Men när du drömmer finns inga gränser! Rollspel, läder och hårda tag är sexdrömmar som absolut faller dig i smaken.

Skytten – sex i naturen

(22 november – 21 december) 

Skytten är ett riktigt naturbarn. Aldrig känner du dig så fri som ute i naturen bland gröna ängar och ståtliga träd – för visst har du väl drömt om att göra det mot just ett träd?

Annons

Stenbocken – sex där du bestämmer

(22 december – 19 januari)

Tävlingsinriktad och målmedveten! Som stenbock vet du vad du vill och är inte heller rädd för att visa det. Dina drömmar är ett utmärkt tillfälle att leva ut ditt sug efter makt och kontroll. Självklart är du överst!

Läs mer:

Förlovningsringen som passar dig allra bäst – baserat på ditt stjärntecken

Stjärntecknet som kommer ha det allra bäst 2018

Älskar du horoskop? Här hittar du alla ELLEs artiklar om stjärntecken

Foto: IBL//Shutterstock

Via: Elite Daily

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons