Det bästa festivalmodet på Coachella 2016

18 apr, 2016 
AvLisa Segerson
En härlig mix av bohemiska plagg, snygga jeansshorts och hippie-inspirerade accessoarer.
Annons

I helgen inleddes Coachella 2016 i Indio, Kalifornien. Och förutom alla konserter och musiksensationer så är det, år efter år, en fantastisk modescen med inspirerande looks.

Toppar med fransar, hattar, hippieplagg och snygga svall. Vad kan man mer begära för snabb inspiration till sommaren? Vi vill dansa runt i bohemiska kaftaner hela säsongen 2016.

I fredags flyttade även Calvin Klein in på L’Horizon Hotel and Spa och tillsammans med inbjudna gäster anordnade man yogaklasser, akustiska spelningar och åt middag tillsammans i den lyxiga hotellmiljön. På kvällen anordnade man även en fest där huvudnumret var den svenske DJ:n Alesso.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Vi har valt ut de snyggaste looksen från helgens alla festligheter. Klicka igenom bildspelet och se bilderna som får oss att längta till sommaren.

Foto: IPL/AOP

FOTO: IPL/AOP

Annons