Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Det bästa festivalmodet på Coachella 2016

18 apr, 2016 
AvLisa Segerson
En härlig mix av bohemiska plagg, snygga jeansshorts och hippie-inspirerade accessoarer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I helgen inleddes Coachella 2016 i Indio, Kalifornien. Och förutom alla konserter och musiksensationer så är det, år efter år, en fantastisk modescen med inspirerande looks.

Toppar med fransar, hattar, hippieplagg och snygga svall. Vad kan man mer begära för snabb inspiration till sommaren? Vi vill dansa runt i bohemiska kaftaner hela säsongen 2016.

I fredags flyttade även Calvin Klein in på L’Horizon Hotel and Spa och tillsammans med inbjudna gäster anordnade man yogaklasser, akustiska spelningar och åt middag tillsammans i den lyxiga hotellmiljön. På kvällen anordnade man även en fest där huvudnumret var den svenske DJ:n Alesso.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Vi har valt ut de snyggaste looksen från helgens alla festligheter. Klicka igenom bildspelet och se bilderna som får oss att längta till sommaren.

Foto: IPL/AOP

LÄS OCKSÅ: 18 COOLA DETALJER SOM FIXAR FESTIVALOOKEN

LÄS OCKSÅ: 17 BOHEMISKA PLAGG FRÅN H&M LOVES COACHELLA

FOTO: IPL/AOP

Annons