Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Det bar Victoria, Madeleine och Sofia på Polarpriset

15 jun, 2018 
AvJohanna Lejon
I går var det dags för Polarprisutdelning i Stockholm. Kungafamiljen var, traditionsenligt, på plats. ELLE vet vad kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia hade på sig.
Annons

Polar music prize, Polarpriset, instiftades 1989 av Stig ”Stikkan” Andersson. Priset är ett internationellt musikpris och har tidigare år delats ut till artister som Bruce Springsteen, Björk och B.B. King.

Årets pristagare är Metallica och Afghanistan National Institute of Music.

Victoria bar svensk designer

I går var det dags för prisutdelning i Konserthuset i Stockholm. I vanlig ordning var kungafamiljen på plats, precis som traditionen bjuder. Kronprinsessan Victoria var klädd i en enaxlad klänning från svenska Elin Alemdar och hennes märke Stylein. Klänningen ingår i kollektionen för höst- och vinter 2018.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Prinsessan Madeleine, i sin tur, valde internationell design. Hennes klänning, precis som den blommiga klänning hon bar på dottern Adriennes dop, kommer från Giambattista Valli. Madeleines klänning går under namnet Women’s Green Garden Butterfly-print Tiered Silk-georgette Gown. Madeleines väska kommer från Valentino.

Sugen på ett eget ex av Madeleines klänning? Här kan du klicka hem den.

Sofia valde en grön klänning med bara axlar och hög hals, inte helt olik den klänning som Meghan Markle bar på sin bröllopsdag.

Sofia i grön klänning med hög hals. Madeleine har klänning från Giambattista Valli.
Sofia i grön klänning med hög hals. Madeleine har klänning från Giambattista Valli.
Victoria i klänning från svenska märket Stylein.
Victoria i klänning från svenska märket Stylein.

Foto: IBL

Läs mer:

Annons