Delicato släpper adventskalender för alla fikaälskare

19 okt, 2018 
AvAnna-Lena Pettersson
Adventskalender med delicatobollar
Delicatos chokladask blev en succé förra året och nu väljer de att ta nya grepp om julen med sin adventskalender och julkulor i glas. Om du älskar chokladbollar verkar det här bli julen för dig!
Annons

Det verkar som att Delicato vill bli den nya jultomten och på allvar förknippas med julen. Förra året var det många som bytte den vanliga chokladasken mot en Delicatoask och i år kan man tänka sig att många kommer att frestas av tanken på att få äta en klassisk godbit varje dag fram till jul.

Bakom luckorna i den nya adventskalendern döljer sig 24 miniversioner av punschrullar, Delicatobollar och Delicatobollar med apelsinsmak. Det finns också en 25:e lucka, jätteluckan, för den som inte klarar av att bara äta en bit i taget utan vill trycka i sig alla bitar på en gång, vilket man kanske kan tycka förtar hela idén med en adventskalender. Å andra sidan, man lever bara en gång!

Delicatokalendern säljs i de fleta livsmedelsbutikerna och kostar 149 kronor.

Uppsjö av ätbara kalendrar

Men behövs det verkligen en ätbar adventskalender till? Ja, kanske. Vi är nog många som har tröttnat på de klassiska chokladkalendrarna med chokladfigurer med en distinkt smak av wellpapp. Och med tanke på hur många olika dryck- och godiskalendrar som lanserats de senaste åren verkar behovet av ät- och drickbar njutning vara omättligt så här års. Och vad kan väl passa bättre än att få avsluta decemberfrukosten med något sött?

Annons

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons
Innehåller annonslänkar