Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Vattenflaskorna från TikTok alla pratar om – här finns de till budgetpris

19 jan, 2022 
AvVilma Nordell
Vattenflaskor som visar hur mycket vatten du ska dricka!
De populära vattenflaskorna som visar hur mycket vatten du ska dricka trendar på TikTok. Här hittar du vart de finns att köpa i olika färger och storlekar, till budgetpris.
Annons

Tiktok-trenderna fortsätter att riktigt skaka om internet, och senast ut är de motiverande vattenflaskorna i olika färger. Flaskan rymmet 1 liter vatten som enkelt följer din dag, från klockan 08.00 på morgonen till klockan 13.00 efter lunch. Sedan är planen att du återigen fyller upp din flaska och följer tidernas hållpunkter under kvällen för att få i dig den dagliga dosen av vatten som rekommenderas.

En av anledningarna till att den har blivit så populär kan ha att göra med att den är tillverkad av miljövänlig tritanplast av livsmedelskvalitet, 100 procent giftfri och BPA-fri. Den sägs vara helt läckagefri och har en stänksäker topp, bara det! Det ingår även en rengöringsborste.

@keeganacton

i drank a gallon of water everyday for a week... #fyp #newyearsresolution #waterchallenge

♬ pastel skies - Rook1e

Vattenflaska som visar hur mycket du ska dricka

Vattenflaskorna som visar hur mycket vatten du ska dricka varje timme för att få i dig rätt mängd vatten. De här rymmer 1 liter vatten och finns i flera olika färger. Läs mer om vattenflaskan och köp den här.

Annons
Vattenflaska från Tiktok
Klicka på bilden för att komma direkt till vattenflaskorna.

Vattenflaskan med sugrör som rymmer 3 liter

Den andra varianten av den populära vattenflaskan från TikTok rymmer 2 liter vatten och har även den peppande citat samt tidsmarkörer. Den finns i många färger och har även ett inbyggt sugrör. Flaskan är tillverkad i miljövänlig tritanplast.

Vattenflaska med sugrör
Klicka på bilden för att komma direkt till vattenflaskorna.

Vattenflaska med sugrör till barn

Det är inte alltid helt lätt att få barn att dricka vatten, men något som kan göra det roligt är en fin glittrig vattenflaska med sugrör. Den finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
glittrig vattenflaska till barn
Klicka på bilden för att komma direkt till vattenflaskan.

7 ANLEDNINGAR TILL ATT DRICKA MER VATTEN

Det finns självklart massor av fördelar med att dricka vatten och är du en av lätt glömmer bort det kanske en av vattenflaskorna ovan kan vara motiverande. Här har vi samlat några av de fördelar som finns med att dricka vatten varje dag:

  • Du håller dig frisk
  • Du tränar bättre
  • Du slipper huvudvärk
  • Du kan gå ner i vikt
  • Du förebygger förstoppning
  • Du håller hjärnan på topp
  • Du får huden att stråla
Namntrenderna som spås bli populära 2022Brand logo
Namntrenderna som spås bli populära 2022
Annons