Därför har Meghan Markle alltid för stora skor

Meghan Markle är stilikonen alla älskar och hennes skogarderob kan göra vem som helst grön av avund. Men varför är alla skor för stora?
30 juni, 2018

Meghan Markle har ofta hyllats för sina stilfulla kläder och tidlösa outfits. Men de senaste dagarna har nätet svämmat över av helt andra spekulationer om Meghan Markle – nämligen hennes skor.

Många uppmärksamma fans har noterat att hon på nästan alla bilder där hennes fötter syns bär skor med en markant glipa bak. Märkligt, tänker vissa. Smart, tänker andra. Det är nämligen ett väl beprövat kändisknep som Meghan Markle inte är ensam om att göra.

Därför ska du bära skor som är en eller två storlekar för stora

Med skor som är en eller rentav två storlekar för stora så undviker du helt enkelt blåsor och skav, vilket är perfekt för Meghan Markle som jämt syns i tjusiga pumps och sandaletter. Det kan nämligen bli många och långa stunder på olika tillställningar och fötterna svullnar lätt upp av att stå och gå mycket i höga klackar.

Men borde det inte vara så att skorna ramlar av? Lätt att tro det, men faktiskt inte. För då finns det ytterligare ett knep att ta till – att fylla ut skon under trampdynan och vid tårna med en mjuk och fluffig sula. Och ja, bomull fungerar också fint. På så sätt hålls skorna på plats samtidigt som de dämpar de hårda nedslagen som lätt sker med höga klackar. Om fötterna sedan svullnar upp efter en lång dag är det bara att ta ut sulan eller fyllningen. Så smart och så smidigt!

Då vet du vad som gäller nästa gång det dyker upp ett par extremt snygga skor som är en storlek för stor (eller två). Det blir inga problem, gör precis som Meghan Markle!

Läs också:

Nu kan Meghan Markles andra bröllopsklänning bli din

11 konstiga regler som Meghan Markle måste följa när hon är hertiginna

Meghan Markle och Prins Harry lämnar tillbaka bröllopsgåvor för 87 miljoner

Meghan Markles florist släpper håraccessoarer – här kan du köpa dem