Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Danska Ganni lanserar modeboken Ganni Girls

01 apr, 2016 
AvJenny Fredriksson
Ganni är ett av modevärldens mest växande märken. De gör trendiga, coola och lättburna plagg och accesssoarer. Gannis greatest hits är mönstrade byxor, söta klänningar och tuffa snickarbyxor. Du hittar både enkla vardagskläder och fantastiska partyklänningar i kollektionerna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det danska märket Ganni startade år 2001 i Köpenhamn. Och Gannis estetik genomsyras av Köpenhamnsstilen. En stil som är mer mixad, bohemisk och lekfull jämfört med den strama Stockholmsstilen.

Och så sant, mycket inspiration hämtar Gannis kreativa chef Ditte Reffstrup just från hemstaden Köpenhamn. Något som har tagit sig uttryck i boken Ganni Girls. I boken får vi följa 19 stycken Köpenhamnstjejer och läsa deras stildagböcker. Ett resultat som ger härlig modeinspo från Skandinaviens mysigaste huvudstad.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Du kan köpa boken Ganni Girls på märkets hemsida eller i utvalda butiker.

MISSA INTE: The face of beauty – vårens härligaste fotobok

 

Annons