Danielles avklädda bild skapar kärlek

30 juli, 2015

Vi älskade henne redan för hennes roll ”Taystee” i Orange is the New Black och för hennes senaste bild på Instagram älskar vi henne ÄNNU mer! Danielle Brooks är Dagens Darling.

”Jag har alltid velat göra det här men har skämts och intalat mig själv att jag är förbjuden att göra så förrän min kropp är perfekt(…) Idag sa min inre röst till mig att öka på min egenkärlek(…)Jag borde aldrig skämmas för min kropp(…)Jag är en gudinna!

Det skrev Danielle Brooks i går på sitt Instagram-konto tillsammans med en bild på sig själv på gymmet utan t-shirt på. Det hon tidigare inte vågat var alltså att träna i endast sport-BH, något som nog ganska många av oss drar sig för i rädsla för exakt det Danielle Brooks beskriver. En rädsla över att inte vara perfekt. Men perfekt i vems ögon? Enligt vilka mått? Inte enligt ELLEs i alla fall – vi tycker att Danielle Brooks är SMASHING både med och utan t-shirt. Framför allt är hon en grym skådis! Vi uppmanar alla att vara stolta i sina egna kroppar, att vara snälla mot sig själva och pusha sina vänner att vara detsamma. Om ni gör det, ska vi också göra det. Från och med idag säger vi till oss själva varje dag: Jag älskar min kropp, precis som den är!

Heja Danielle Brooks! Klicka på bildspelet nedan för hela Instagram-inlägget och även några favoriter från röda mattan!

Läs också: 10 saker vi lärt oss av Orange is the New Black

Och hela inlägget i sin helhet! Sprid ordet tycker vi!

Sa vi SMASHING!?

Många galor blir det för Danielle Brooks!

Med några av tv-kollegorna.

Wow! I svart och sjukt läcker klänning på Emmygalan.

I läckert cerise!

På Spider-Man-premiär i Spider-Mans färger!

Som vi är vana vid att se Danielle Brooks - som Taystee i Orange Is the New Black.