Daniel Lindström gästar Under huden: Det är jag besatt av

Daniel Lindström gästar Under huden: Det är jag besatt av

Veckans avsnitt av Under huden gästas av Daniel Lindström, modechef på Café.
10 mars, 2017

Denna vecka har Daniel Lindström, Cafés modechef, tagit plats i poddstudion tillsammans med Kakan Hermansson. I Under huden berättar Daniel om magasinet Cafés resa, från män på omslaget, via lättklädda kvinnor, till män igen. Han avhandlar dessutom hur hans modeintresse vaknade till liv och hur mycket pengar han shoppar för i dag. Inte så mycket alls, visar det sig.

– Jag är ensamstående trebarnsfar, varannan vecka, och det finns många hål att stoppa pengar i. Mitt klädkonto är ganska litet, berättar Daniel Lindström i Under huden. 

Daniel berättar också om hur löpningen tog honom ur den värsta kris han varit med om: skilsmässan från hustrun Frida för tre år sedan.

För fyra och ett halvt år sedan slutade Daniel dricka alkohol, också det avhandlas i Under huden.

– Det här jobbet har haft lite av en förbannelse över sig. Jag har fått resa jättemycket och träffat många roliga människor men det är mycket alkohol. Överallt.

Självklart talar Kakan och Daniel också om hudvård, sol, och åldrande. Dessutom nämner Daniel Lindström vad han är besatt av. Svaret? En speciell typ av ljus.

Under Huden-avsnittet med Daniel handlar också om hur det gick till när Daniel mötte supermodellen Cindy Crawford och Zlatan.

Hör historierna om Cindy, Zlatan, krisen, och allt annat, i det senaste avsnittet av Under huden. Avsnittet kan ni lyssna på nedan, eller där poddar finns.