Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Cos och Hay lanserar ny inredningskollektion

16 mar, 2016 
AvLisa Segerson
Cos och möbelföretaget Hay designsamarbete under hösten 2015 var bara början. Nu avslöjar varumärkena att de fortsätter arbeta med gemensamma kollektioner under våren.
Annons

– Vi är så glada över reaktionerna vi fick från våra kunder efter höstens samarbete med Hay. Vi har alltid tyckt om det Hay gör och delar många av deras värderingar. Vi ser fram emot att fortsätta detta samarbete och att kunna erbjuda våra kunder någonting nytt, säger Martin Andersson, chefsdesigner på Cos.

Det fortsatta samarbetet är inget mindre än en helt ny kollektion med fokus på vardag, arbete och dukning. Kollektionen kommer bestå av möbler och inredningsprodukter från Hay som är handplockade av Cos chefsdesigners 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Karin Gustafsson och Martin Andersson.

Kollektionen går i mjuka, friska toner i grönt, blått och rosa kombineras med naturnära material som trä och kork. Allt i samma företagens gemensamma vision: funktionell design i kombination med spännande och lekfulla detaljer.

– På Hay ser vi oss själva mellan mode och arkitektur och att när vi har arbetat med Cos har vi känt att vi har hittat det perfekta hemmet, säger Mette och Rolf Hay, grundare av Hay.

Annons

Den nya kollektionen finns tillgänglig på cosstores.com (reklamlänk) och lanseras i Cos butikerna på High Street Kensington i London, Neubaugasse i Wien och i Göteborg i mars.

Ta del av ett urval bilder från den nya kollektionen nedan!
Annons