Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Dumma tjuvar, kändishångel och andra snackisar från Coachella

18 apr, 2017 
AvJoel Linde
Kalifornien-festivalen Coachellas första helg är avslutad och vi har samlat ihop några av de största snackisarna!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Coachella Vallery Music and Arts Festival, känd som bara Coachella, är festivalen alla snackar om varje vår. Dit kommer de största artisterna och i princip alla andra rika och berömda, såväl som hundratusentals andra besökare varje år för att… ja, göra allt man gör på festival, helt enkelt.

För det är ju inte endast musik som ringar in en härlig festivalupplevelse, det är allt runtomkring också. Här är några exempel på vad folk tog med sig och pratade om efter festivalens första helg. Ja – festivalen pågår under två helger!

Se H&M:s nya Coachella-kollektion. 

MER FESTIVALPEPP FRÅN ELLE.

11 PLAGG FÖR DIG SOM SKA PÅ FESTIVAL

FESTIVALERNA FÖR 2017 SOM PASSAR DIG

TRENDIGA FESTIVALER 2017

1. Skönaste lillkillen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Många ungar har lätt för att släppa loss och dansa när det hör musik de gillar, men den här killen tar det till en helt ny nivå. Upphöjd på sin pappas axlar håller han jämna steg med Migos själva när de kör sin megahit Bad and Boujee. Och han verkar faktiskt (oroande nog?) kunna texten ganska väl.

Annons

2. The Weeknd och Selena Gomez

De två världsstjärnorna uppträder inte själva under årets festival, men det har inte hindrat dem från att bli en stor snackis. Rykten om att de varit ett par har cirkulerat i många månader och allteftersom har det också bekräftats att Abel Tesfaye och Selena Gomez är ett par. Och ett väldigt välklätt sådant, dessutom!

Annons

3. Den dumma tjuven

En man greps med över 100 stulna telefoner under festivalens första dag. Man kan ju tänka sig att någon som är en såpass skicklig tjuv också borde förstå att telefoner går att spåra – vilket var precis vad som hände. Några av hans offer använde funktionen Find My iPhone för att hitta honom och han greps därefter av polis.

4. Lady Gaga

Gaga fick, inte helt oväntat, ta emot ordentliga hyllningssånger efter sitt framträdande. Från början var det tänkt att Beyoncé skulle stått på just den scenen vid just den tidpunkten, men eftersom Queen Bey blev gravid ställde hon in spelningen och Gaga blev en mycket lyckad ersättare.

Annons

5. Jared Letos mössa

Den klassiska leken ”Where’s Waldo”, som går ut på att hitta en tecknad kille i röd mössa och randig tröja bland en massa liknande människor, adapterades under Coachellas första helg till ”Where’s Jared”. I sin rosa mössa, helskägg och stora solglasögon fotograferades han från festivalens alla hörn och skapade något av en trend på sociala medier.

Annons

https://instagram.com/p/BTBQKbPlskm

Annons

6. Rihannas outfit

Ingen förväntar sig väl att Rihannas outfit inte skulle bli en snackis vid det här laget och hennes glittriga Gucci-outfit levde upp till förväntningarna.

”Jag kan inte åka hem än för tillräckligt många har inte sett min outfit” skrev hon till bilden på Instagram.

7. Alessandra Ambrosios dotter

Annons

Victoria’s Secret-modellen och Coachella-veteranen Alessandra Ambrosios dotter, Anja, gav upphov till en hel del hjätögon-emojis i sociala medier efter att hon uppträdde på Coachella. Vi förstår varför! 😍

https://twitter.com/VSQueenAle/status/854114005022932992

8. Keia Gerber

Dotter till ikoniska supermodellen Cindy Crawford, och numera själv supermodell vid bara 16 års ålder – Kaia Gerber höjde många ögonbryn i sin avskalade men klockrena festival-look i år. Kappa från DKNY, kängor från Dr. Martens, och body från NBD. Vi är spända på att se vad hon rockar under festivalens andra helg…

Nästa år ses vi där!

Foto: IBL

Annons