Cindy Crawford säljer sitt lyxiga hem i Malibu – kika in i det snygga huset

Nu har du chansen att bo som en supermodell. Cindy Crawford säljer sitt lyxhus – inklusive möblerna.
25 december, 2016

Supermodellen Cindy Crawford och hennes familj har bestämt sig för att flytta och säljer nu sitt lyxhus i Malibu. Huset är till salu för det hisnande priset 60 miljoner dollar, motsvarande 555 miljoner svenska kronor. Cindy Crawford och Rande Gerber köpte huset så sent som i februari 2015, då för 50,5 miljoner dollar.

Huset har hela fyra sovrum och fem badrum på sina 488 kvadratmeter och ligger precis vid stranden. Det finns även en tennisplan och från husets fönster, som går från golv till tak, har de boende en panoramavy ut över havet. Enligt sajten Town & Country är även all inredning, som modellen och hennes make själva noga har valt ut, till salu för ett tillägg på priset. Hur mycket de vill ha för möblerna är inte känt.

Stjärnparet är vana fastighetsägare och enligt sajten Variety har de vid flera tillfällen genomfört uppmärksammade fastighetsaffärer. Förra året ska de ha sålt ett hus som de renoverade, även det i Malibu, för drygt 13 miljoner dollar. Huset köpte de själva för 6 miljoner dollar året innan.

Se fler bilder och kika in i huset i en film på mäklarens hemsida.