Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Cia Jansson i SVT:s Nobelsändning – i klänning från Jennifer Blom

10 dec, 2018 
AvLisa Arnell
Ikväll är det dags för Nobelfesten 2018. Även i år gästar ELLEs Cia Jansson Stadshuset för att prata klädval och mode i SVT:s direktsändning. Även i år har hon valt svensk design.
Annons

Nobelfesten är årets största event och fest i Sverige – och en av årets verkliga maratonsändningar i tv. SVT sänder från 12.5o när Fredspriset delas ut i Oslo, fram till ikväll vid 20 när sändningen från Stadshuset avslutas. Under kvällssändningen är ELLEs chefredaktör Cia Jansson på plats för att prata om och kommentera kvällens klädval och stå för en del av kvällens modeexpertis.

Själv är Cia för kvällen klädd i en lila, draperad klänning från Jennifer Blom, samma märke som Kronprinsessan Victoria hade på sig vid förra årets Nobelfest.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Kronprinsessan Victoria i klänning från Jennifer Blom på Nobelfesten 2017
Kronprinsessan Victorias Nobelklänning 2017, från Jennifer Blom

Jennifer design kännetecknas av starka färger och böljande former, vilket passar in på både Kronprinsessans klänningsval från förra året och på Cias val till kvällens Nobelfest.

Annons

– Man ska känna sig vacker, sensuell och kvinnlig i mina plagg, har Jennifer berättat i en intervju. Mitt varumärke står för kvinnlighet och exklusivitet, och med det menar jag fina tyger, hantverk. Jag tummar inte på kvaliteten, säger Jennifer Blom.

Cias skor för kvällen kommer från Rebecca Björnsdotter, och hennes örhängen är från Celine. Se klänningen nedan.

Foto Beata Holmgren

Läs också:

Annons