Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Chrissy Teigen visade just sina bristningar – och Internet älskar det

18 aug, 2016 
AvMats Bax
Tack för att du är på riktigt, Chrissy Teigen!
Annons

Chrissy Teigen är inte bara en av världens mest berömda fotomodeller, hon är även nybliven mamma till dottern Lulu sedan fyra månader tillbaka. Och genom sina sociala kanaler har hon varit brutalt ärlig med hur graviditeten förändrat hennes kropp.

Nyligen lade hon ut den här bilden på Snapchat, där hon visade upp sina bristningar på låren.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

sub-buzz-22006-1471426536-2

Och det var inte första gången.

Nu tackas Chrissy Teigen av sina följare, som säger att hennes bilder gör dem mer bekväma med sina egna kroppar.

Annons

I en intervju med Meredith Vieira förklarar Chrissy Teigen varför hon valt att visa sina bristningar, och varför hon aldrig mer kommer att redigera sina bilder med appar som Facetune eller Photoshop:

”Jag kommer aldrig mer göra det, eftersom jag tror vi glömmer hur normala människor ser ut. Standarden är så löjlig,” sade hon.

”Det har kommit till en punkt där de inte ens slätar ut huden längre. De ändrar formen på kroppen, och ingen kan jämföra sig själv med det. Det är orättvist. Det började med Botox, men nu har det vuxit till ett Photoshop-fenomen. Jag har sett de här människorna i verkligheten – de ser inte ut så. Hoppas alla vet det.”

Och när Chrissy Teigen inte använder sina kanaler till att prata kroppsideal delar hon gärna med sig av sin kärlek för snabbmat:

https://twitter.com/chrissyteigen/status/761410689537679360

Och tårtor:

Tack för att du är på riktigt, Chrissy! <3

Annons