Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Célines Stockholmsbutik är öppen – och har en interiör utöver det vanliga

11 nov, 2016 
AvAlva Fierro
Céline har äntligen öppnat sin butik i Bibliotekstan i Stockholm. Med hjälp av dansk design har de skapat en interiör som skapar ha-begär.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det var under torsdagen som den efterlängtade butiken slog upp portarna på Mäster Samuelsgatan 5 i Stockholm. Butiken på 130 kvadrat är elegant inredd med svarta metalldetaljer, stengolv, piedestaler och vackra inslag av terrakottafärger. Gröna växter har dessutom adderat energi till den exklusiva interiören. Danska designföretaget FOS står för flera föremål i inredningen, bland annat en lampa, hyllor och krukor.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Butiken blir granne med Chanel, Louis Vuitton, Stella McCartney, Gucci, Marc Jacobs, Michael Kors och Prada – bland många andra.

– Céline har stått på vår önskelista länge och därför känns det extra kul att få välkomna dem till Bibliotekstan, säger Emanuel Westin, Chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden till Elle.

Artikel av: Residence

LÄS OCKSÅ:

13 accessoarer från Céline som skapar ha-begär

Ny kollektion med It-väskor från Céline

Är Phoebe Philo på väg att lämna Celine?

Annons