Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

CBD-entreprenören Stina Lönnkvists bästa karriärtips

03 nov, 2021 
AvHannah-Fina Rohrmüller
Stina Lönnkvist ler och tittar bort.
Stina Lönnkvist är en av grundarna till det trendiga hudvårdsmärke Mantle, och hon har flera egna företag i bagaget. Nyfikenhet, självförtroende och bra förebilder har tagit henne dit hon är idag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Stina Lönnkvist om att våga satsa på drömmenBrand logo
Stina Lönnkvist om att våga satsa på drömmen

Hälsa och balans har alltid intresserat Stina Lönnkvist. Hon studerade tidigare på Handelshögskolan och där ville alla jobba inom bank och finans. Stina ville annat och lanserade Noa Active Herbs, en koffeinfri funktionsdryck med naturliga ingredienser – som koncentrerat grönt te-extrakt för lugn och fokus.

Efter Noa blev Stina yogalärare och jobbade även som konsult inom varumärkesbyggande och hjälpte andra bolag att ta sig fram på marknaden. Color Cone lanserades därefter, en plattform för skräddarsydda fotofilter.

Idag är Stina medgrundare av Mantle, ett varumärke med CBD-produkter, som hon driver tillsammans med Josefin Landgård, grundare av appen Kry.

Annons

Vad var det som gjorde att du vågade satsa på drömmen?

– Otyglad nyfikenhet, bra förebilder och att jag fick möjligheten att testa på det rätt tidigt och inse att det inte är rocket science, att det inte är så komplicerat svårt och stort som många får det kanske att framstå, berättar Stina.

Vad har det funnits för lärdomar längst vägen?

– Det är saker hela tiden, men framför allt att starta Mantle och att starta ett bolag i en bransch som är så pass ny, det är jätteroligt tycker jag.

Vad för råd vill du dela med dig av för de kvinnor som vill gå sin egen väg och följa sina drömmar?

– Tro på dig själv, inget är så svårt som folk får dig att tro, bygg relationer, work hard, rest hard, var snäll men ta ingen skit.

Vissa plagg kan ge ett extra självförtroende i vissa situationer – har du något sådant?

– Jag känner mig alltid självsäker när jag har ett par riktigt snygga power-byxor. Skräddade, höga i midjan, utsvängda.

24 timmar med Mantles medgrundare Stina LönnkvistBrand logo
24 timmar med Mantles medgrundare Stina Lönnkvist

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons