Se intervjun där Cara Delevingne talar öppet om sin depression

14 oktober, 2015

Här kan du se intervjun där Cara Delevingne talar ut om sin depression som funnits med henne under karriären.

Igår skrev vi om intervjun med Cara Delevingne där hon talade ut om sin depression och att hon under en period även hade självmordstankar. I fredags deltog hon i konferensen Women In The World som för första gången hölls i London (den brukar hållas i New York) där aktivister, artister och andra som arbetar för olika kvinnofrågor samlas för att diskutera och dela med sig av sina historier och erfarenheter för att skapa uppmärksamhet kring ämnet.

Missade du artikeln om Cara igår så hittar du den här.

Det var i en intervju med Rupert Everett som hon öppnade upp sig och berättade om sin kamp mot depressionen som var som värst under tonåren. Hon läser även upp en dikt som hon skrev under tiden när det var som värst. Genom att göra detta hoppas hon kunna hjälpa kvinnor som går igenom samma sak som hon och hon berättar att hon fått massor av brev och mail från unga kvinnor som lider av mental ohälsa.

– Mitt budskap är att du ska älska dig själv och omfamna dina brister. Våra svagheter, sprickor som finns i oss, är samtidigt vackra delar av oss som behöver belysas, säger hon bland annat.

Intervjun är full av inspirerande och fina ord från Cara, kolla in klippet nedan!

Missade du artikeln om Cara igår så hittar du den här.