Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Bukowskis lanserar shop! Nu kan du köpa designklassiker direkt – till fast pris

03 jun, 2018 
AvIda Gustafsson
Skippa första, andra, tredje och gå direkt till köp!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Auktionsfirman Bukowskis utökar sitt urval av vintageföremål som man kan köpa direkt, sedan tidigare de haft direktförsäljning på klockor och smycken. Men nu utökas möjligheten för vintageälskare att slå till på sina favoriter direkt.

I Bukowskis shop är det fasta priser som gäller och man kommer där att sälja ett urval av design, mode från kända formgivare, dekorativ keramik, kelim mattor och handplockade och smycken och klockor.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Genom att erbjuda en del av Bukowskis dynamiska utbud till ett fast pris möter vi de kunder som inte vill eller har möjlighet att vänta in en specifik auktion samt de som vill vara säkra på att de får just den där soffan, just nu. Genom Bukowskis shop vill vi även möta den stora efterfrågan vi ser hos inredare världen över som ibland blivit begränsade av själva auktionsförfarandet, säger Björn Extergren, intag- och försäljningschef, Bukowskis.

Annons

Föremålen som säljs i Bukowskis shop kommer till en början att säljas i prisklassen 3000-4000 kronor och i takt med att föremålen säljs kommer shopen att att uppdateras fortlöpande. 

I höst planerar man även att inleda samarbeten med möbelformgivare och inredningsdesigners.

Bukowskis shop finns tillgängligt i Bukowskis-appen, men även på sajten.

Foto Bukowskis

Läs också:

Nu är vårens stora modeauktion på Bukowskis tillbaka

Spana in Bukowskis nya konst- och modeutställning

Dags för temaauktion hos Bukowskis: Louis Vuitton x Supreme

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Annons