Brita Zackari säljer sitt torp – titta in

Nu säljer Brita Zackari och Kalle sitt torp - se alla bilderna!

Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlströms supercharmiga torp är till salu – och det är en riktig inspirationskälla för dig som gillar välmixad, lantlig inredning med en sofistikerad touch. Den stora murade brasan och den vedeldade bastun är bara några av anledningarna till att vi vill flytta in NU! Kolla in alla bilderna här.
22 oktober, 2018

Den som följt ELLE-bloggaren Brita Zackari och hennes man Kalle Zackari Wahlström har förmodligen sett deras torp fladdra förbi både en och två gånger. Media-paret har gjort succé med bland annat tv-programmen Svett och etikett, Gympaläraren och Flickvän på försök, och böckerna Stark som en björn, snabb som en örn och Jag hatar att träna. 

Senast nu i höst har vi fått följa dem i Kalle och Britas sex liv, där de testar på alternativa livsstilar, något som fått dem att längta än mer efter ett långsammare liv närmare naturen. Och det är därför de nu säljer sitt sitt högt älskade torp – de har nämligen köpt en gård.

Paret har även ett radhus söder om Stockholm, men i tio år har torpet varit Brita och Kalles paradis på jorden – ”radhuset är ett ställe vi bor men Nytorp är vårt _hem_” skriver Brita i en sentimental kärleksförklaring till torpet på sin blogg

Torpet, byggt 1910, ligger nära vattnet i Sorunda utanför Nynäshamn, en knapp timme från Stockholm. Stugan bjuder på lantlig, bohemisk charm och mys de luxe med stor murad eldstad, vedeldad bastu och fantastisk natur.

Kolla in bilderna från det mysiga torpet här:

Väggarna pryds av ett antal jakttroféer och vi gissar att Kalle ligger bakom en del av dem?

Så mysig brasa – och sann lantlig charm genom den mixade inredningen.

Den gröna färgen lyfter hela köket – kolla in vilken skillnad mot hur det såg ut innan Brita målade!

Lite rufft och ofixat – och otroligt personligt och mysigt.

Fina trägolv och charmiga vinklar och vrår.

Den lilla, fina sängen till höger gissar vi tillhör Kalle och Britas dotter Essa.

Vedeldad bastu – drömmen på landet!

Sinnebilden av ett torp på landet.

Läs mer:

Brita Zackari: Våra två (!) hus

Brita Zackari om hur man bestämmer sig för att ”skaffa” barn

Foto: Historiska Hem/Jocke Ono. Mäklare: Charlotte Pellas. Styling: Copparstad.