Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

12 bilder på Madeleine och Silvia – när de är lika gamla

03 nov, 2021 
AvSara Ericsson
Drottning Silvia och prinsessan Madeleine när de är lika gamla.
Ibland är mor och dotter verkligen lika varandra, extra roligt är det då att jämföra hur de såg ut när de var i samma ålder. Här är tolv exempel på drottning Silvia och prinsessan Madeleine.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 9 bilder på drottning Silvia och prinsessan Madeleine när de var lika gamlaBrand logo
TV: 9 bilder på drottning Silvia och prinsessan Madeleine när de var lika gamla

Prinsessan Madeleine har valt att gå i mamma Silvias fotspår. Tidigt började hon jobba för stiftelsen Childhood Foundation, en organisation för barns rättigheter som Silvia grundat. Men förutom att de delar engagemang så är de även ganska lika till sättet.

Drottning Silvia har alltid drivits av att göra nytta och prinsessan Madeleine är likadan. Hon har valt att bo både i Stockholm, London och USA för att fokusera på sitt arbete.

Att mor och dotter dessutom är lika till utseendet är svårt att missa. Här är tolv bilder på mor och dotter, sida vid sida när de är lika gamla.

Annons

Bilder på Silvia och Madeleine när de är i samma ålder

Silvia och Madeleine när de är ett år gamla.

Silvia Sommerlath i famnen på mamma Alice i Heidelberg 1944. Prinsessan Madeleine spenderar sin sommar på Solliden, här ihop med mamma drottningen och har precis fyllt ett år 1983.

Silvia och prinsessan Madeleine när de är fyra år gamla.

Året är 1947 och Sveriges blivande drottning är fyra år gammal. Prinsessan Madeleine deltar vid en familjefotografering 1986.

Annons
Silvia och prinsessan Madeleine när de är sex år gamla.

Silvia är sex år och är på väg till sin allra första skoldag 1949. Hon håller hårt i sin skolstartspresent som hon fått i form av en jätteglass. Prinsessan Madeleine firar pappa kungens födelsedag 1988.

Silvia och prinsessan Madeleine när de är 21 år gamla.

Silvia, 21 år, fotograferas i München ett år efter hennes studentexamen 1964. Prinsessan Madeleine deltar vid Nobelfestligheterna 2003.

Annons
Silvia och prinsessan Madeleine när de är 21 år gamla.

Silvia deltar vid en karneval 1968 när hon är 25 år gammal. Prinsessan Madeleine närvarar vid en gala i New York anordnad av Childhood Foundation år 2007.

Silvia och prinsessan Madeleine när de är 29 år gamla.

Förberedelserna inför OS i München 1972 är i full gång. Silvia Sommerlath, 29 år, jobbar som värdinna under tävlingarna. Här ovetandes om att hon snart ska träffa Sveriges kronprins. Prinsessan Madeleine närvarar vid en gala och året är 2011.

Annons
Silvia och prinsessan Madeleine när de är 30 år gamla.

Silvia har fyllt 30 år och omvärlden har fått nys om att hon är Carl Gustafs kärlek. Här fotograferas hon 1973. Prinsessan Madeleine deltar vid ett firande i New York 2012.

Silvia och prinsessan Madeleine när de är 32 år gamla.

Sveriges framtida drottning deltar vid en Tyrolerafton pa Hotell Klosterbrau 1975. Prinsessan Madeleine besöker Berns i Stockholm för ett officiellt uppdrag. Här är Silvia och Madeleine 32 år gamla.

Annons
Drottning Silvia och prinsessan Madeleine när de är 33 år.

Silvia har sommaren 1976 blivit Sveriges drottning och deltar vid sin första Nobelfest samma år. Prinsessan Madeleine vid Nobelmiddagen 2015. Båda två är 33 år när bilderna tas.

Drottning Silvia och prinsessan Madeleine när de är 34 år.

År 1977 fyller drottningen 34 år och här närvarar hon vid CISV-galan på Oscars. Prinsessan Madeleine deltar vid riksmötets öppnande 2016.

Annons
Drottning Silvia och prinsessan Madeleine när de är 36 år.

Drottning Silvia håller prins Carl Philip i famnen när han döps 1979, det året fyller hon 36 år. Prinsessan Madeleine med yngsta dottern, prinsessan Adrienne i famnen efter dopceremonin i Drottningholm 2018.

Drottning Silvia och prinsessan Madeleine när de är 39 år.

Prinsessan Madeleine döps 1982 och hela familjen fotograferas. Prinsessan Madeleine deltar 39 år senare vid prins Julians dop och är likt sin mamma, klädd i blåa toner.

Foto: TT

Se också: 11 bilder på Victoria och Silvia – när de är lika gamlaBrand logo
Se också: 11 bilder på Victoria och Silvia – när de är lika gamla
Annons