Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Kolla in bilden på Pernilla och Bianca i samma ålder – Så sjukt lika

29 jun, 2021 
AvNina Nyström
Bianca Ingrosso
Att Bianca Ingrosso är lik mamma Pernilla Wahlgren visste vi – men kolla in den här bilden: Vem är vem?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte visste

Både Pernilla och Bianca föddes som de flesta vet in i rampljuset tack vare sina kända föräldrar. Redan 1985 slog Pernilla Wahlgren igenom med låten Picadilly Circus, som 18-åring. Därför finns det gott om bilder på Pernilla genom åren och när vi gick igenom bildbanken ramlade vid över en gammal bild på Pernilla, där hon är OTROLIGT lik Bianca idag.

Bianca Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren – lika som bär

Eller vad tycker du? Det är något med benan, det lite sneda leendet och ögonen– och kanske den lite småkaxiga attityden?

Annons

Pernilla Wahlgren 1992
Pernilla Wahlgren 1992.

Bilden är tagen 1992. Då var Pernilla 25 år och hade varit tillsammans med Biancas pappa Emilio Ingrosso sedan 1985. Hon hade varit med i Melodifestivalen två gånger och var en av landets största popstjärnor och kändisar.

Bianca föddes 30 december 1994, alltså cirka två år efter att bilden togs (visste du förresten att Bianca fyller år på samma dag som storebror Oliver, som föddes fem år tidigare? Vad är oddsen?). Och mamma Pernilla fyller år på julafton! Mycket firande i juletid hos familjen Wahlgren/Ingrosso med andra ord.

Annons

Bianca är ju idag 26 år, alltså bara något år äldre än Pernilla på bilden, men den som följer henne kan nog se gott om likheter mellan bilden på Pernilla och de flesta bilder på Bianca de senaste åren – här nedan är bara ett exempel! Och då är det redan sedan tidigare en ganska välkänd snackis hur lika mor och dotter är.

Pernilla och Bianca 25 år.
Pernilla och Bianca i 25 årsåldern – så lika!

Men det är inte den enda bilden där Bianca är häpnadsväckande lik sina föräldrar. För några år sedan postade pappa Emilio en bild där han satt ihop en bild på sig själv och Bianca – och kolla bara här!

Annons

Se bilden där Bianca är en kopia av pappa Emilio Ingrosso

Mamma Pernilla är dessutom ruskigt lik både sin mamma Christina Schollin och sin pappa Hans Wahlgren.

Pernilla, Christina, Bianca, Hans
Tre generationer Wahlgrens tar hem pris för årets program på Kristallen 2018

Foto: TT

Annons