Bianca Ingrosso avslöjar okända graviditeten – berättar om svåra beslutet

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har tidigare pratat om att hon gått igenom en tuff period. I Wahlgrens värld berättar hon nu om okända graviditeten och om tankarna kring det svåra beslutet.
30 oktober, 2020

Den senaste tiden har Bianca Ingrosso varit öppen med att hon har varit tyngd av något, men har valt att inte berätta vad som hänt. Bianca har däremot lovat att svaren ska komma under den pågående säsongen av Wahlgrens värld.

I ett av avsnitten som ännu inte sänts på tv, utan släpps i förväg på Dplay berättar hon för mamma Pernilla att hon är gravid men att pojkvännen Phillipe inte vill behålla barnet.

– Phillipe vill inte. Och jag har inte velat berätta det för jag har inte bestämt mig och och då ville jag inte berätta för jag vill inte att första ska... och han vill verkligen inte nu, säger Bianca till Pernilla vid matbordet i villan på Lidingö.

"första gången jag blev glad över att jag var gravid"

Hon fortsätter berätta att hon själv känner sig redo.

– Tidigare gånger har jag tänkt att jag måste göra en abort, men nu tänker jag verkligen ”okej, hur kommer det här bli nu, hur kommer nästa år se ut, nu måste jag ställa om". De direkta tankarna var liksom ”shit, nu händer det”.

– Det var första gången jag blev glad över att jag var gravid.

Hade tänkt filma Phillipes reaktion

Bianca Ingrosso berättar även att hon hade tänkt filma Phillipes reaktion men att han hann se graviditetstestet innan hon hann säga något.

– Och det var ingen positiv reaktion, säger Bianca.

Hon pratar också om att hon inte vet om hon ska behålla barnet eller inte.

– Jag vet inte hur jag ska göra, jag måste göra en abort.

Stöttas av mamma Pernilla och fansen

Efter att tittarna fått se konversationen mellan Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso utvecklar Bianca sina tankar om stunden som fått ge namn åt avsnittet med titeln: ”Ett känslosamt samtal”.

– Det var en lättnad att ändå få säga det till henne, samtidigt som det var en sorg. För då har jag ändå förstått att jag är mer med på tankarna om att jag ska göra abort nu. Annars hade jag inte sagt det så här, säger Bianca Ingrosso.

I sin story på Instagram tackar Bianca nu för stödet som kommit in från de följare som hunnit se avsnittet.

”Till alla er som har Dplay och har sett avsnitten som inte sänts än på tv. Tack för era fina ord och ert stöd”, skriver hon.

Bianca Ingrosso instastory

På sin instastory tackar Bianca sina följare för stödet.

LÄS MER:

Kändisarnas allra första Instagraminlägg

Bianca Ingrosso har hittat ny drömlägenhet

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: